Podjetniške delavnice

Za vse tiste, ki oblikujete svoj poslovni model za svoje podjetje, izvajamo izobraževalne delavnice, v katerih boste lahko prejeli vse potrebno znanje za izdelavo vašega poslovnega modela, in izkušenih svetovalcev, ki vam bodo tekom zagona stali ob strani in vam priskočili na pomoč ob vaših vprašanjih in dilemah.

V okviru izobraževanj do delavnice iz različnih področij, ki so ključnega pomena za uspešno delovanje vašega podjetja.

 

Delavnice s področja davkov
na kateri bomo z davčnimi strokovnjaki pregledali novosti s področja davkov, ki smo jih bili deležni v preteklem letu in hkrati pregledali napovedane novosti za prihodnje leto.

Delavnice s področja računovodstva.
Podjetnikom in tistim, ki se boste za podjetniško pot šele odločili, bomo predstavili različne pravne oblike, za katere se lahko posameznik odloči na začetku podjetniške poti in kdaj je čas, da podjetnik spremeni pravno obliko iz s.p.-ja v d.o.o. Spoznali bomo, kaj pomeni imeti dobro računovodstvo, pri čem vam računovodstvo lahko pomaga in kako planirate poslovanje.

Delavnice s področja komunikacij.
Javno nastopanje in predstavitev svoje ideje ali podjetja pred potencialnimi investitorji ali partnerji v manj kot minuti, je veščina, ki so je je lahko in hitro naučiti. Bistvenega pomena je pri spoznavanju novih poslovnih partnerjev.

Delavnice za izdelavo poslovnega modela
Za vse tiste, ki postavljate poslovni model za svoje podjetje, smo oblikovali program, v katerem smo združili izobraževalne delavnice, v katerih boste lahko prejeli vse potrebno znanje za izdelavo vašega poslovnega modela, in mentoriranje izkušenih svetovalcev, ki vam bodo tekom pisanja stali ob strani in vam priskočili na pomoč ob vaših vprašanjih in dilemah.

Upravljanje s časom za startupe
Na delavnici boste seznanjeni s tehnikami, kako svoj čas smotrno organizirati in kako organizirati aktivnosti na način, da bodo opravljene ob času in učinkovito.

Finance za startupe
Delavnica je uvod v startup financ. Na praktičnih primerih bomo pogledali najpogostejše primere, s katerimi se srečuje startupovec in odgovorili na konkretna vprašanja ter rešili konkretne izzive, s katerimi se srečujete udeleženci delavnice.

 

Kako se prijavite?

    • Preko prijavnega obrazca se prijavite na delavnice. S prijavami pohitite, saj bomo na praktične delavnice sprejeli 20 najobetavnejših idej!
    • Po elektronski pošti nam na info@lui.uni-lj.si pošljete  opis svoje podjetniške ideje in povabljeni boste na informativni razgovor. Ne skrbite – vse vaše podatke bomo obravnavali zaupno.

 

 

V kolikor imate poslovno idejo in za realizacijo le-te potrebujete poslovni načrt, so delavnice LUI-ja ravno to, kar potrebujete. Zanimivi predavatelji vam bodo podali svoje znanje in izkušnje in vam povedali svoje mnenje o vaši ideji. Delavnice so obvezen začetek poslovne poti, saj pomagajo odstraniti marsikatero začetno oviro. Zelo priporočljivo. Čista 10ka!”

Neža Finžgar, Envit d.o.o. (podjetje je zmagovalec tekmovanja Start:up 2010)

 

 

 

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili