Demo dan na LUI!

Uspešno se je zaključil Demo dan! 

 

DemoDan_LUI_1

DemoDan_LUI_50DemoDan_LUI_4b

 

 

 

Dogodek je otvorila direktorica LUI, dr. Lidija Honzak, nato so se predstavili in podelili par nasvetov predstavniki naših podjetij Elaphe, MYEQUA oz. GOAT STORY, Visionect, Kinestica, DigiEd, Movalyse in AgiliCity, predstavnik SIS poslovnih storitev pa je predstavil še njihova psihometrična testiranja. ?

 

 

Gostje so spoznali in preizkusili produkte, tehnološke in ne-tehnološke inovacije naših start-upov SmartNARIS, Beeping.si, Permafruit, MAUHA BAG, Viverius, AgiliCity, SipSup, Vistion, Movalyse, Eventnika, PhotoArt, Lvmg, Autoanalitica, SIS poslovne storitve, ePrvak, EDUCO – Daniel Eyer, Microbium, Mysteria Colorum, Pazlepka, Ajdova deklc’a, Zdrav dih, Eva Iky – Art inspired by nature, Strojni vid za detekcijo napak na površinah z visokim odbojem in ostalih.  ? Ideje in inovacije prihajajo iz skoraj vseh 26 fakultet in akademij Univerze v Ljubljani, ki se znotraj LUI razvijajo v interdisciplinarnem okolju. 

Start-upi so se predstavili gostom, spoznali so predstavnike pomembnejših podjetji v Sloveniji ter investitorje. Stkala so se mnoga nova poznanstva in priložnosti! 

 

 

 

 

Na koncu pa smo se še okrepčali s slastnimi prigrizki izpod rok Monike, ki so segali od sladkih grižljajev iz jagod? z belo čokolado in rdečim poprom, borovničevih z listki mete, do tistih sladko-slanih kot so datlji s kozjim sirom, pistacijami in svežo baziliko ter slanih iz rdeče pese, grogonzole z baziliko, korenčkovih? z drobnjakom in lososom ter ostalih.

 

 

Hvala še enkrat vsem za super energijo, odprtost, povezovanje in deljenje vseh izkušenj. Hvala vsem gostom, da ste si utrgali čas iz svojih zasedenih urnikov, hvala Nika Močnik za vso podporo pri organizaciji in usklajevanju, hvala Monika za super slasten in inovativen catering, hvala Ines Ozimek za fotografije, ki so tako dobro ujele mnogo trenutkov! Za vas pa je skrbela ekipa LUI (Sabina Martinčič, Darija Maksimović Gončin in Matej Stevanovic). (Avtorica vseh fotografij: Ines Ozimek)

 

Posnetek z dogodka v oddaji Prava ideja! KLIK

 

 


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. www.eu-skladi.si

ŽELIŠ BITI NA TEKOČEM?

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili

Podobne vsebine