Beyond Semiconductor d.o.o

www.beyondsemi.com

Direktor: Matjaž Breskvar

Leto ustanovitve: 2009

Beyond Semiconductor d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s polprevodniško tehnologijo, mrežno tehnologijo, tehnologijo zabavne elektronike, komunikacijami in industrijskimi aplikacijami. V podjetju verjamemo v tehnologijo vodenja ter visoko kvaliteto produktov in storitev.

V podjetju združujemo ekipo z večletnimi izkušnjami na področju izdelave sistemov na čipih (SoC) in načrtovanju in izdelavi procesorjev. Poleg vrhunskega tehničnega znanja smo si v preteklih letih pridobili tudi precejšnje število kontaktov med potencialnimi kupci v ASIC industriji.

Procesorji in druga digitalna logika, ki so jo razvili sodelavci podjetja pri svojem preteklem delu v drugih podjetjih, se uporablja v produktih svetovno zananih proizvajalcev naprav na področju mobilne telefonije, telekomunikacij in elektronike za široko potrošnjo.

S pomočjo tehnologije in znanja lahko stranke podjetja priredijo in razvijejo raznolike in visoko konkurenčne produkte za svoje ciljne aplikacije ter dosežejo višjo zmogljivost, manjšo velikost in manjšo porabo moči kot katerikoli produkt v istem ciljnem razredu.