Ecosplet d.o.o.

www.ecomania.si

Status: Član LUI

Direktor: Miha Petek

Št. sodelavcev: 4

Leto ustanovitve: 2011

V podjetju Ecosplet verjamemo, da sami ustvarjamo naše okolje in dobimo točno tisto, kar si zaslužimo. Okolje, ki nudi udobnost in lepoto življenju, je naša največja vrednota. S poslanstvom ustvarjanja naprednih spletnih rešitev, sledimo cilju potenciranja moči posameznika za ustvarjanje okolja, v katerem želi živeti.

 

Prva rešitev podjetja je Ecomania.si, prvo pravo omrežje okoljsko osveščenih, ki jim ni vseeno v kakšnem okolju živijo, kako nanj vplivajo ter želijo prispevati lasten pogled na idealno okolje. Spletna in mobilna aplikacija deluje po principu: »eden za vse, vsi za enega«, kjer se še tako majhne aktivnosti posameznika množijo v neskončnost, saj seštevek posameznikov vedno premakne do takrat nemogoče mejnike.

 

Osnovna funkcionalnost aplikacije je objavljanje in označevanje problemov, tako urbanega, kot divjega okolja, ki se nato skozi inovativen sistem točkovanja in spodbujanja posameznikov ter odgovornih inštitucij preverjajo do uspešne rešitve. Aplikacija dodatno nagrajuje posameznika za njegovo prostovoljno ekološko prizadevanje in okolju prijazen način življenja, kar je jasen dokaz velike moči vpliva posameznika, vsakemu izmed nas. V manj kot treh mesecih, so tako posamezniki s pomočjo aplikacije rešili že več kot 50 problemov.

 

Ustvari si lepo okolje tudi ti. Skupaj s tabo spreminjamo svet na boljše!