Genelitik d.o.o.

www.lifegenetics.eu

Direktor: Jure Zadravec

Leto ustanovitve: 2008

Podjetje Genelitik d.o.o. je visokotehnološko slovensko podjetje, ki ponuja inovativne in tržno atraktivne storitve s področja genetike za posameznika. Naše napredne genetske storitve so rezultat sodelovanja s priznanimi institucijami in posamezniki, temeljijo pa na raziskavah in dognanjih strokovnjakov iz celega sveta.

Naša vizija je v naslednjih petih letih postati vodilno podjetje v Evropi na področju preventive in zdravega načina življenja s pomočjo biotehnologij. To bomo dosegli s ponudbo celovite družine storitev, namenjene ohranjanju in izboljševanju zdravja in počutja, preprečevanju obolenj ter spoznavanju posameznikove genetske zasnove.

Genelitik je razvil blagovno znamko LifeGenetics, ki bo zajemala družino naprednih genetskih storitev podjetja.  Prva storitev je Nutrigenomski vodnik za zdravje LifeGenetics. Na podlagi laboratorijske analize DNA posameznika Nutrigenomski vodnik obravnava 12 področij zdravja in razišče 29 dejavnikov zdravja. Rezultat analize so genetskemu zapisu prilagojena priporočila za zdrav način življenja, prehrano in dobro počutje.