OOSM, Peter Bruner s.p.

www.oosm.si

Direktor: Peter Bruner

Leto ustanovitve: 2011

lavno dejavnost podjetja predstavlja kreativen način komuniciranja, ki v osnovi deluje kot poenostavljeno posredovanje sporočil za javnost. Dodatne dejavnosti, ki trenutno generirajo dohodek podjetja, so grafično oblikovanje, fotografija, spletno oblikovanje, organizacija dogodkov ter kreativne rešitve v oglaševanju in komuniciranju. Podjetje obstaja šele kratek čas, skupina ljudi, ki sodeluje pri tem projektu, pa dela skupaj dlje časa (leto in pol). K ustanovitvi podjetja sta botrovala razvoj prototipa ter dober feedback tržišča, zaradi česar smo se odločili za trženje. Prototip je bil razvit v juliju 2011, od septembra 2011 pa se neprestano ukvarjamo s posodobitvami in z realizacijo prototipa v kakovosten izdelek.

Panoga, v katero spada podjetje, je panoga oglaševalskih agencij. Podjetje poleg svetovanja in rešitev v oglaševanju in komuniciranju ponuja grafične storitve celostnih grafičnih podob, spletno oblikovanje, fotografije dogodkov in studijske fotografije ter organizacijo dogodkov. Zelo dejavni smo v iskanju kreativnih rešitev in inovacij na področju oglaševanja in komuniciranja. Kot glavna motivacija nam služi okolje, ki je preveč nasičeno s slabimi in ponavljajočimi oglasi, ki odganjajo in »posiljujejo« potencialnega kupca. Prizadevamo si za njegovo izboljšanje, racionalno porabo časa in izbiro efektivnejših poti komuniciranja.

Pressroom je profesionalni portal za posredovanje izvirnih strokovnih sporočil za javnost med podjetji in mediji ter ostalimi interesenti. Pressroom je zbiralnik informacij, v katerega podjetja nalagajo sporočila za javnost, ta pa se posredujejo ključnim medijem. Informacije so dostopne vsem brezplačno.
Objavlja in posreduje izvirna sporočila naročnikov, ki želijo kar najhitreje obvestiti javnost o svojih dosežkih, novostih in spremembah na področju svojega poslovanja. Posreduje tudi slikovni, video in zvočni material.
Pressroom skrbi za kredibilnost informacij ter je s tem zanesljiv vir, ki skrbi za uspešno in hitro komuniciranje med strankami. V pomoč je podjetjem, medijem in ostalim interesentom pri vsakdanjem iskanju informacij. Ne posega v vsebino informacij. Deluje avtomatsko, s čimer informacije najhitreje dosežejo naročnike Pressroom-a.

obiščite nas www.oosm.si in/ali naš prototip www.pressroom.si