Primeris d.o.o.

www.primeris.si

Direktor: Damir Kervina

Leto ustanovitve: 2011

Glavna dejavnost podjetja Primeris je razvoj in trženje spletnih in mobilnih storitev, ki poenostavljajo iskanje fizičnih (geografskih) lokacij.

Naymit (naymit.com)

Naymit je storitev, s katero želimo temeljito spremeniti način sporočanja lokacij. Veliko krajev je namreč takih, ki jih je kljub moderni tehnologiji v praksi težko najti.

Ste se kdaj izgubili, ko ste iskali prijateljev vikend? Ali pa kak skriti kotiček za piknike ob Savi? Ali pa denimo pravo trgovino v obrtni coni, kjer imajo vsi enak naslov? Kjer koli se kraj nahaja, najsi je vpisan na zemljevidih ali ne – s pomočjo storitve Naymit ga lahko vsakdo poimenuje s poljubnim imenom in nato to ime sporoči naprej. Ime je obenem vse, kar morajo drugi izvedeti, če hočejo kraj najti.

Nič več dolgih razlag, zapletenih navodil za pot ali risanja zemljevidov – z uporabo storitve Naymit postane vse otročje lahko. Tako, kot mora biti.

Vizija

Menimo, da je Naymit najlažji možni način za sporočanje geografskih lokacij. Zato želimo, da postane široko uveljavljen.

Ljudje bodo lahko imena Naymit povedali drug drugemu, jih pošiljali v sporočilih, napisali na smerokaze in uporabili na navigacijskih napravah. Zdela se bodo tako običajna, kot so danes npr. spletni naslovi (domenska imena) na internetu.