Reaktiva d.o.o.

www.rekreiraj.se

Direktor: Renata Magdić

Leto ustanovitve: 2011

Krovno enoto storitve predstavlja spletni sistem Rekreiraj.se, ki je v osnovi namenjen iskanju informacij za uporabnike ter predstavitvi ponudbe in dejavnosti za ponudnike, v ozadju pa skriva pametno programsko rešitev v oblaku – VersiCloud, ki vse to omogoča. VersiCloud je centralizirani modularni sistem, ki z interaktivnimi gradniki povezuje tako uporabnike kot ponudnike.

Ključno podporno vlogo igra modul spletnih rezervacij, s katerim uporabnik enostavno izvede nakup in rezervacijo, ponudnik pa lahko kjerkoli in kadarkoli spremlja svoje aktivnosti in zasedenost prostorov. Poleg modula rezervacij spletno izkušnjo bogatimo še z drugimi gradniki, kot so sistem naprednega iskalnika, sistem obveščanja, sistem nakupov, sistem kart, sistem analiz, sistem nagrajevanja, sistem popustov in kuponov ter program zvestobe.

S spletno rešitvijo rešujemo problem uporabnikov, da enostavno in hitropridejo do iskanih informacij na področju rekreacije. Prav tako rešujemo problem ponudnikov, da z uporabo spletnega sistema poenostavijo in izboljšajo vodenje svoje organizacije. Za oba udeleženca je prednost pri uporabi portala priročnost, transparentost ter prihranek časa in energije. Zato je bilo pri načrtovanju ključnega pomena upoštevanje, da je izgled portala všečen, enostaven za uporabo ter da ponuja dobro razdelane in razvrščene vsebine.