Red Orbit d.o.o

www.red-orbit.com

Direktor: Andraž Štalec

Leto ustanovitve: 2007

Red Orbit je vodilno slovensko podjetje na področju iskalnega marketinga in trženja preko spletnih skupnosti. Skozi kombinacijo storitev, ki vključujejoanalize spletnih stranioptimizacijo spletnih stranitrženje preko spletnih skupnostivodenje oglaševalskih akcij na spletnih iskalnikih in svetovanje, ponujamo visokokvalitetne storitve, ki vam omogočajo boljše izkoriščanje spleta kot komunikacijskega medija.

Kot profesionalni ponudnik iskalnega marketinga in optimizacija strani vam ponujamo celovite spletne rešitve, ki vam omogočajo učinkovito izkoriščanje spleta za doseganje poslovnih in komunikacijskih ciljev.

»Resnično so pokazali visok nivo in kvaliteto storitev. Predvsem smo zadovoljni z rezultati in uvrstitvijo na spletnem iskalniku Google.« Damjan Dekleva, direktor, Hoa d.o.o.

Če vas zanimajo naše storitve, nas kontaktirajte:
Elektronska pošta: info@red-orbit.com
Telefon: +386 (0)590 75 680

Z namenom informiranja širše slovenske javnosti o iskalnem marketingu in optimizaciji spletnih strani smo postavili tudi največji slovenski portal s tega področja – www.red-orbit.si. Na portalu je zbranih preko 100 strokovnih člankov in novic.