Studio PI d.o.o.

www.studiopi.si

Direktor: Janez Luzar

Leto ustanovitve: 2009

Trg in okolje zahtevata učinkovito rabo energije. Energetske bilance zgradb izkazujejo visok delež porabe energije zaradi neučinkovitega osvetljevanja.

Kvalitetno in učinkovito osvetljevanje bo v naslednjih letih nesporno vodilo odličnih podjetij na področju gradbeništva, arhitekture, in industrijskega oblikovanja.

Kot odgovor na razvijajoč se trg smo razvili visoko kvalitetno LED svetilo, ki ustreza vsem bistvenim zahtevam tehnike in ga je možno vgraditi v večino stropnih in stenskih svetil brez spreminjanja orodij, ki so največji začetni
strošek proizvodnje.

Na osnovi različnih potreb trga oz. proizvajalcev svetil smo se odločili nadgraditi osnovni model z modularnostjo konstrukcije, tehnologije in logistike, ki omogoča enostavno prilagoditev glede na pogoje uporabe in zahteve kupcev.

Učinkovit razvoj, modularnost izdelkov in sledljivost proizvodnje omogočajo izdelavo modulov za enostavno vgradnjo v različne tipe svetil kot so namizne, samostoječe, stropne, vrtne in cestne svetilke, za uporabo v bivalnih, poslovnih, trgovskih, reprezentančnih, industrijskih in drugih objektih ter javno razsvetljavo.