Trogon d.o.o.

www.trogon.si

Direktor: Petra Stritar Pečar

Leto ustanovitve: 2010

Trogon d.o.o. je novonastalo podjetje, ki ga je septembra 2010 ustanovilo 5 entuziastov, strokovnjakov na področju poslovno-informacijske tehnologije, trgovinskega poslovanja, raziskovalno-akademske dejavnosti, marketinga in spletnih komunikacij.

Trogon razvija lastne poslovno-informacijske aplikacije in programe (področja fakturiranja, maloprodaje, materialnega poslovanja, CRM rešitve in telefonske centrale) z možnostjo integracije z obstoječimi programi in računovodstvom, poleg tega pa tudi spletne trgovine in kataloge, spletne strani in njihovo optimizacijo na najbolj obiskanih iskalnikih ter oblikovanje celostne grafične podobe.

Cilj podjetja je prilagajati tehnologijo individualnim uporabnikom glede na njihove potrebe, zagotoviti celosten razvoj podjetij s pomočjo učinkovite integracije programskih rešitev ter zagotavljati kvalitativne povratne informacije za podporo odločanju, ob stabiliziranju ogrodja poslovanja pa primerno urediti tudi zunanjo podobo podjetij in pripomoči k izboljšavi marketinških strategij in trženja

Pri svojem delu se sodelavci držimo načela: ”Če nečesa ne moreš meriti, tega ni mogoče izboljšati”.