Visionect d.o.o.

www.visionect.com

Direktor: Matej Zalar

Leto ustanovitve: 2007

Visionect je mlado visoko tehnološko podjetje, ki se ukvarja z razvojem in izdelavo inovativnih rešitev s primarnim fokusom na izredno nizki porabi energije, visoki robustnosti in naprednih brezžičnih povezavah. Z razvojem tako programske kot strojne opreme lahko Visionect razvije proizvode, ki so povsem prilagojeni zahtevam in pričakovanjem naročnikov.

S pomočjo ključnih tehnologij, kot so bistabilni prikazovalniki, varčne omrežne tehnologije, virtualni zaslon na dotik in inovativni programski koncepti, ki omogočajo izredno varčevanje z energijo, je podjetje razvilo platformo interaktivnega brezžičnega prikazovalnika, ki redefinira pojma prilagodljivosti in avtonomije.

Inovativen koncept razslojenosti in univerzalnosti tehnologij interaktivnega brezžičnega prikazovalnika pa omogoča izredno prilagodljivost in razvoj povsem novih rešitev v vseh panogah, ki cenijo lastnosti brezžičnih prikazovalnikov in so do danes obstajale zgolj na papirju.

Sistem eMeni

Prvi proizvod, ki uporablja to tehnologijo, je razvit izključno za hotelirstvo in se imenuje eMeni – interaktivni osebni pomočnik. Sistem dlančnikov eMeni odpira novo poglavje v komunikaciji med gostom in hotelom. Znotraj hotelskega okolja optimizira delovne in organizacijske procese, gostu pa izboljšuje ugodje in hotelsko doživetje, ga optimalno informira in svetuje ter mu omogoča enostavno preglednost nad celotno hotelsko ponudbo.

Ko gost prispe v hotel ob prijavi na recepciji prejme dlančnik eMeni. Dlančnik gostu služil kot njegov osebni interaktivni pomočnik. S pomočjo eMenija gost tako ves čas ve, kdaj ima prosto savno, masažo, tenis, kaj je na jedilniku, kaj se v hotelu in njegovi okolici dogaja, kakšna je vremenska napoved, sprejema osebna sporočila, naroči taksi, se odjavi iz hotela in še mnogo drugega. Vse storitve sam  tudi naroča in to brez pomoči recepcije, saj jo ima s pomočjo dlančnika kar v svoji hotelski sobi. Vsa hotelska ponudba je tako gostu dosegljiva v kateremkoli jeziku 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Več informacij

Več informacij najdete na naših spletnih straneh: