Vrednost ideje je v njeni realizaciji

Naša misija je enostavna: narediti vse, da realiziraš svojo idejo. Jo razviješ iz preproste misli v hiter in agilen start-up. Takšen, ki te bo pripeljal do uspeha. Na tej poti te podpiramo na vsakem koraku – od pomoči pri začetnem presojanju ideje pa do pospeševanja razvoja tvojega start-upa.

Ne čakaj na prihodnost, ustvari jo!

Preveri svojo idejo


board_blue
Izdamo ti resnico – nihče ti ne more povedati, ali bo tvoja ideja uspela. Če verjameš vanjo, verjamemo tudi mi. Vseeno pa se pri novih idejah vedno pojavljajo podobna vprašanja: kako dobra je moja ideja? Ima tržni potencial? Kakšne so moje možnosti?

Pomagamo ti poiskati prave odgovore – povežemo te z izkušenimi in znanimi podjetniki ter ustanovitelji start-upov, ki ti podajo povratne informacije, temelječe na znanju in bogatih izkušnjah. Izkoristi jih!

Brez skrbi, tako mi kot naši strokovni sodelavci vsak pogovor obravnavamo kot strogo zaupen, saj spoštujemo tako tebe kot tvoje delo. Tvoje ideje in vse informacije, ki nam jih zaupaš, so varne.

SPREMENI SVOJO IDEJO V POSEL

rocket_blue

Tvoja ideja je poslovne narave – iz nje verjetno želiš ustvariti svoj start-up, podjetje s potencialom hitre rasti. Preden ideja lahko postane uspešen start-up, se moraš odločiti, kakšen bo tvoj poslovni model – kako bo tvoja ideja dobila uporabnike, kupce, stranke, partnerje, kapital.

Pametno zastavljen poslovni načrt ni kup papirja, ki ga nihče ne bere; pametno zastavljen načrt je tvoja najboljša pot do uspeha. Omogočamo ti brezplačne delavnice za izdelavo poslovnega modela, pomoč pri pripravi poslovnega načrta ter 1-na-1 svetovanje pri premagovanju izzivov. Ne prepusti ideje naključju – načrtuj uspeh!

Naredi prvi korak do poslovnega načrta in svojega start-upa … začni tukaj!

PIŠI NAM ZA VEČ INFORMACIJchevron

POSPEŠI SVOJ RAZVOJ Z MENTORJEM

compass_blue

Eden najpogostejših nasvetov, ki jih slišimo od ustanoviteljev uspešnih start-upov, je – najdi si mentorja. Mentorstvo lahko zagotovo kritični pripomore k uspehu tvojega start-upa, zato te v LUI povežemo z našimi izkušenimi mentorji – končna odločitev, ali želiš sodelovati z mentorjem in s kom, je seveda tvoja.

Brez debat z mojim prvim mentorjem bi verjetno izgubil vsaj 5 let razvoja. Še danes sem mu hvaležen, ker mi je pomagal skozi začetna podjetniška brezpotja. Mentor Marko

Kako poteka mentoriranje? Sproščeno in neformalno. Mentor je tvoj prijatelj, ne tvoj šef. Z njim se lahko pogovoriš o izzivih, daje ti povratne informacije in ti omogoča, da se nasloniš na njegove oz. njene izkušnje.

Vse je odvisno od tebe – če želiš, lahko s pomočjo mentorja pridobiš ogromno znanja, preskočiš veliko preprek, se izogneš marsikateri začetniški napaki in močno pospešiš razvoj svojega start-upa ali ideje!

SPOZNAJ MENTORJEchevron

RAZŠIRI SVOJO MREŽO POSLOVNIH POZNANSTEV

compass_blue

Start-up svet se vrti okoli pametnih ljudi, inovativnih ustanoviteljev, zainteresiranih investitorjev, izkušenih podjetnikov, spoštovanih voditeljev, briljantnih razvijalcev, drznih sanjačev … Spoznavati vso to množico raznovrstnih posameznikov je sila zanimivo in navdihujoče.

V LUI te zato povabimo na vrsto družabnih dogodkov in priložnosti za stisk rok – poznati prave ljudi ob pravem času je lahko neprecenljivo.

OGLEJ SI PRIHAJAJOČE DOGODKEchevron