Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani

RN 2018 naslov

 

 

Prijavi svojo inovacijo ali idejo in pomagali ti bomo pri uspešnem vstopu na trg. Čaka te:

 

NAGRADNI SKLAD 6000 € za najboljše tri inovacije. V aprilu bo rektor na Univerzi v Ljubljani prvemu od treh superfinalistov podelil nagrado 3000 EUR, drugemu 2000 EUR in tretjemu 1000 EUR.

OCENA komercialnega potenciala ideje. Vaša ideja/inovacija bo profesionalno ocenjena po naslednjih kriterijih: jasnost opisa ideje, inovativnost projekta, tehnološka perspektivnost proizvoda/storitve, raven tveganja glede na ocenjen tržni izplen, velikost tržnega potenciala, izpostavljenost konkurenci, konkurenčne prednosti, kakovost ekonomike projekta, kakovost načrtovane organizacije izvedbe projekta, primernost tima za izvedbo projekta, kakovost razmerij do Univerze v Ljubljani, razvitost inovacije, vpliv na izboljšanje kvalitete življenja, družbena odgovornost projekta in predstavitev skupine na intervjuju.

PODPORA pri razvoju, vstopu na trg in pri pridobitvi finančnih virov. Imeli boste možnost individualnih svetovanj strokovnjakov iz različnih izbranih področij razvoja vaše poslovne ideje.

DOSTOP do investitorjev in gospodarstvenikov. Imeli boste možnost, da vas povežemo z mentorji iz gospodarstva iz skupine LUI mentorjev>> Tako smo bili priča že mnogim povezovanjem, investicijam in dolgoročnim sodelovanjem.

  

Kdo se lahko prijavi?

Vabljeni vsi, ki imate tehnološke in netehnološke inovacije, kot tudi inovativne podjetniške ideje. Prijavijo se lahko skupine, kjer je vodja skupine študent ali alumni študent (do 3 leta po zaključku študija), raziskovalec ali pedagoški delavec Univerze v Ljubljani. Prijave zbiramo do 15. marca 2018 do 23:59 ure. Več o pogojih in merilih ocenjevanja.

Prijaviš se preko spletnega obrazca.

Spletni obrazec je za lažjo pripravo gradiv na voljo tudi v Word formatu. Predlagamo, da prijavo napišete tu, potem pa izpolnite še spletni obrazec – kajti prijave preko zgornje povezave so obvezne.

Potek tekmovanja

15. februar 2018 ODPRTJE prijav.
15. marec 2018 ZAPRTJE prijav: ob 23:59 uri.
19., 21., 26. in 28. marec DELAVNICE (potekajo na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju): Oblikuj poslovno idejo, Kratka predstavitev (pitch), Zaščita intelektualne lastnine in Trening predstavitve ideje.
19. marca do 18. aprila INDIVIDUALNA SVETOVANJA: Čas za individualna svetovanja z izbranimi strokovnimi mentorji.
10. in 11. april IZBOR FINALISTOV: Predstavitev ideje pred člani ožje komisije (3 člani komisije): pitch in povratna informacija strokovne komisije, izbor 8 finalistov.
19. april IZBOR ZMAGOVALCEV: 8 finalistov se predstavi članom širše komisije (več kot 30 predstavnikov gospodarstva in investitorji): pitch in povratna informacija strokovne komisije, izbor najboljših.
25. april 2018 RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV IN PODELITEV REKTORJEVE NAGRADE ZA NAJ INOVACIJO UL 2018 (dogodek poteka ob 17.00 uri na Univerzi v Ljubljani).

Več o poteku tekmovanja.

 

Opis nagrajencev in ostalih udeležencev po letih:

2018>> 2017 >> 2016 >> 2015 >>  2014 >>  2012 >> 2011 >>  2010>>

 

Dejstva in številke

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerze v Ljubljani poteka že od leta 2010. V tem času smo zabeležili 183 idej/inovacij, prijavili so se 504 udeleženci.

 

 

 

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili