Splošni pogoji

Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov

V podjetju Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Politika zasebnosti naše družbe).

Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov posameznikom omogoča boljši nadzor nad tem, kako in za kaj se vaši osebnih podatki obdelujejo in uporabljajo. Ker v podjetju Ljubljanski univerzitetni inkubator spoštujemo zasebnost naših partnerjev, z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno. Sprejeli smo Politiko zasebnosti, s katero uporabnikom zagotavljamo vse potrebne informacije, povezane z obdelavo podatkov.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

V podjetju Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost in bomo vaše osebne podatke skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679, veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Politika zasebnosti naše družbe). Na spletni strani www.lui.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Pomen izrazov:

Lastnik in upravljavec spletne strani www.lui.si je podjetje Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o., Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana, telefon 01 620 34 80.

Ker obdelava osebnih podatkov pri upravljavcu ne zajema rednega in sistematičnega obsežnega spremljanja posameznikov in ker upravljavec ne obdeluje posebnih vrst osebnih podatkov in/ali podatkov v zvezi s kazenskimi obsodbami in prekrški, upravljavec ne bo imenoval posebne pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

Obiskovalec ali uporabnik spletne strani www.lui.si je vsaka oseba, ki obišče omenjeno spletno stran.

Obdelovalec podatkov je podjetje ePrvak, trženjsko svetovanje, d.o.o. Vojkova 63, 1000 Ljubljana.

Katere podatke zbiramo?

Ko se prijavite na naše e-novice ali izpolnite kontaktni obrazec, v sistem vnesete svoj e-poštni naslov. Podatek, ki omogoča morebitno nadaljnjo komunikacijo.

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec z namenom prejema naših e-novic, se strinjate, da ste obveščeni o dogajanjih pri nas. S tem nam dovolite, da vam periodično pošiljamo e-poštna sporočila (e-novice). Vaše podatke zbiramo na podlagi vaše izrecne privolitve, v skladu s smernicami evropske direktive GDPR.

Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite.

Če ste uporabnik druge naše storitve (npr. ste se prijavili na dogodek, ki ga organiziramo), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, ki ste jih naročili. Ti osebni podatki so:

– ime in priimek;

– kontaktni e-poštni naslov;

– kontaktni telefon;

V primeru, da izpolnite prijavo na dogodek z namenom prijave na dogodek, ki ga organiziramo, se strinjate, da vas kontaktiramo (elektronsko ali po telefonu) v zvezi s prijavljenimi udeleženci ter kontaktnimi osebami v zvezi s prijavo na izobraževanje. Vsi zbrani podatki ob prijavi (na spletni strani, preko elektronske pošte ali po telefonu), se zbirajo z namenom opravljanja ene izmed dejavnosti podjetja Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o., tj. organiziranje izobraževanj in delavnic, in sicer za odgovor na vaše povpraševanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vrši že na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje (zakoniti interes). Če nam teh podatkov ne želite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe.

S prijavo na izobraževanje vpisane osebne podatke obdelujemo z namenom vodenja evidence udeležencev ter kontaktiranja po e-pošti ali telefonu v zvezi s prijavo, potekom, vsebino, lokacijo dogodka in zadovoljstvom v zvezi z dogodkom, za pošiljanje prezentacij ter drugih gradiv ter obveščanju o tematikah, ki bi vas glede na vsebino dogodka utegnile zanimati.

Rok hrambe osebnih podatkov

Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali iz vseh evidenc.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije. Nikoli ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.lui.si  gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom (malwarescanning).

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za namen prejema naših e-novic oz. informacij o izobraževanjih/delavnicah in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za podjetje Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Vaše pravice

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov vam podjetje Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. zagotavlja

naslednje pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov:

– dostop do svojih osebnih podatkov,

– posodobitev oz. popravek svojih osebnih podatkov,

– izbris svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo,

– zahtevate, da prenehamo uporabljati vaše podatke oz. omejite njihovo obdelavo,

– zahtevate, da se podatki v strojno berljivi obliki prenesejo k drugemu upravljavcu,

– ugovarjate obdelavi osebnih podatkov,

– se odjavite od e-novic našega podjetja.

Če želite storiti karkoli od zgoraj navedena, nas o tem obvestite preko elektronske pošte info@lui.uni-lj.si.

Vašo zahtevo bomo skrbno preučili in vam podali odgovor v roku 30 dni od prejete zahteve.

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.lui.si  lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Podjetje Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. na te politike nima vpliva in ne jamči za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko zasebnosti po lastni presoji in po potrebi kadarkoli spremenimo in prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

Kontakt

Če želite dodatna pojasnila v zvezi s Politiko zasebnosti v podjetju Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. nam lahko pišete na info@lui.uni-lj.si.

 

Ljubljana, 24. 5. 2018

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili