STARTUP:CAMP

Camp

Energija je 90 % vsakega začetka.

Znanje je 90 % vsakega uspeha.

LUI-jev STARTUP:CAMP je izjemno hiter, dinamičen in eksploziven program, ki te pripelje od želje po startupu do tvojega lastnega startupa – v 8 modulih! Potrebuješ le voljo in energijo, vsa znanja pa pridobiš skozi program. Od generiranja in razvoja idej pa do data-driven go-to-market pristopa. V sklopu STARTUP:CAMP-a boš razvil idejo, spoznal potencialne soustanovitelje, prototipiral produkt, nabral marketinška in podjetniška znanja ter se naučil zmagovite “lean” mentalitete!

 

Vsak modul se izvaja v dveh delih; v prvem mladega podjetnika opremimo z znanjem, v drugem pa preverimo, kako mu gredo zastavljene naloge in mu pomagamo pri izzivih, ki jih ima v tistem trenutku.

 

1. Vitko podjetništvo
Po prvem modulu boš spoznal, kaj vse te čaka na podjetniški poti in kako delovati v skladu z vitko filozofijo ter kaj ta sploh je.

dr. Lidija Honzak

predavateljica: dr. Lidija Honzak

Lojze Bertoncelj

gost: Lojze Bertoncelj, 30Lean d.o.o.

 

 

 

 

 

 

2. Poslovni model 
Po drugem modulu boš poznal koncept Poslovnih modelov po Business Model Generation filozofiji in na primeru praktičnega primera videl, kaj vse je potrebno, da je poslovni model uspešen.

Matej Stevanovič

predavatelj: Matej Stevanovič

Daniel Eyer

gost: Daniel Eyer, AHAstamps

 

 

 

 

 

 

3. Kupci. Trg.
Po tretjem modulu boš postavil in preveril hipoteze o kupcih in trgu s pomočjo različnih konceptov. Vedel boš, kateri trg je za tvoj produkt/storitev relevanten in izbral boš tvoji ideji ustrezen način za raziskavo trga.

Matej Stevanovič

predavatelj: Matej Stevanovič

Simon Meglič

gost: Simon Meglič, ePrvak

 

 

 

 

 

 

4. Prototip. MVP. MVS. Metrike. Pivot.

Po četrtem modulu boš prototipiral, delal na MVP-ju in izbiral MVS-ju. Testiral boš trg in z metrikami spremljal, kaj se dogaja. Imel znanje iz pivotiranja in vedel, ali tvoj produkt v tem trenutku potrebuje pivot.

DSC_0483-sm crop

predavatelj: Matej Golob, 30Lean d.o.o.

Matej Vengust

gost: Matej Vengust, Nervteh d.o.o.

 

 

 

 

 

 

5. Intelektualna lastnina.
Po petem modulu boš  seznanjen z različnimi koncepti zaščite intelektualne lastnine in komercializacije tvoje poslovne ideje.  Vedel boš, kako ti lahko pri tem pomagata Center za prenos tehnologij  Univerze v Ljubljani in LUI.

Unknown

predavatelj: dr. Klemen Grošelj, UIL

Marijan_Leban

predavatelj: dr. Marijan Leban, Univerza v Ljubljani

rok upelj

gost: Rok Upelj, ABCS Sistem d.o.o.

 

 

 

 

 

 

 

6. Marketing. Storytelling. Brendiranje.
Po šestem modulu boš postavil marketinško strategijo v skladu s trenutnim finančnim stanjem in razvitostjo ideje. Imel boš veliko informacij o storytellingu, postavljanju branda in formiranju uspešnega tima.

filipb

predavatelj: Filip Bračevac, Kreacija tim d.o.o.

maja ferme

gostja: Maja Ferme, Studio MF D.O.O.

 

 

 

 

 

 

 

7. Finance in načini financiranja. Podpore za startupe.
Po sedmem modulu boš vedel vse o financiranju start-upov, o načinih financiranja, o razpisih in programih, ki so na voljo za start-upe in delovanju pospeševalnikov.

Tomaž Erjavec

gost: Tomaž Erjavec, Oculus d.o.o.

 

 

 

 

 

 

8. Pitch

Po osmem modulu boš suvereno, kratko in jedrnato predstavljal svojo idejo, v pomoč pa ti bodo različni koncepti pitchanja.

Urška Simčič

predavateljica: Urška Simčič

tomaz-levak1

gost: Tomaž Levak, Prospeh d.o.o.

ziga-drev1

gost: Žiga Drev, Prospeh d.o.o.

 

 

 

 

 

 

 

 

Po končanem programu boš pripravljen za naslednji korak – preizkus svoje startup ideje na trgu! Seveda te tudi tu ne pustimo samega, zato se po koncu STARTUP:CAMPa lahko odločiš za članstvo v STARTUP:CENTRU LUI.

Prijavi se:

 

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili