09 apr.

2021

Spletna prodaja je postala najpomembnejši prodajni kanal, zato je čas, da se njej posvetite tudi vi! Ste že slišali za prodajno platformo Etsy in družbeno omrežje Pinterest?

Od startupovca do managerja

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Spletna prodaja je postala najpomembnejši prodajni kanal, zato je čas, da se njej posvetite tudi vi! Ste že slišali za prodajno platformo Etsy in družbeno omrežje Pinterest?

Etsy je spletna platforma, ki omogoča prodajo umetnikom, obrtnikom in ustvarjalcem, ter jih združuje s kar 81,9 milijona aktivnimi kupci po celem svetu. Odlična podpora prodaji na Etsyju je Pinterest, ki je lahko odličen kanal za vaše artikle ali storitve, kadar prodajate na tuje trge. Ne glede na to, ali izvajate spletno prodajo preko svoje spletne strani, Etsyja, Shopifyja ali Amazona, je Pinterest lahko v veliko pomoč nevsiljivi predstavitvi vaše ponudbe in preusmeritvi prometa na vašo spletno stran.

Na prvem delu delavnice bomo spoznali Etsy:

  • osnove prodaje na platformi,
  • ali je Etsy primeren za vas,
  • stroški prodaje na platformi,
  • kaj potrebujete za prodajo,
  • kako postaviti cene izdelkom,
  • kako pisati in se uvrstiti čim višje.

V drugem delu delavnice bomo spoznali:

  • prednosti poslovnega profila na Pinterestu za podjetja,
  • kako pravilno urediti profil, da bo kar najbolje izražal vaš brand/podjetje,
  • kako povezati Pinterest z družbenimi omrežji/spletno stranjo,
  • kako optimizirati pine/objave ter table (t.i. boards),
  • tipe objav, ki dosegajo najboljše rezultate.

Delavnica je primerna za vse, ki razmišljate o tem, da bi prodajali svoje izdelke na platformi Etsy, ali pa jih že prodajate, in bi želeli boljše poznati pravila delovanja, ter si ob tem želite izboljšati svoje poslovanje s preusmeritvijo prometa prek Pinteresta.


Anita Česnik Mažgon je ustanoviteljica podjetja All Little Rockstars. Od 2017 redno predava na temo prodaje na Etsyju ter postavitve spletne trgovine na Etsyju, Amazonu Handmade in Weeblyju. Sodeluje z ustvarjalci, ki se trudijo s svojimi izdelki prodreti na tuje trge.

Anita Cesnik Mazgon

Jerneja Milost je raziskovalka po duši in marketingašica v praksi. Karierna pot jo je peljala vse od organizacije največjega podjetniškega dogodka za ženske podjetnice, raznolikega projektnega dela ter B2C prodaje, pa do marketinga, kjer se je najbolj našla. Fokus njenega raziskovanja in dela je vsebinski/vizualni marketing (Pinterest, Canva ter družbena omrežja), o čemer predava, izvaja delavnice ter pomaga podjetnikom.

 

Jerneja Milost

 

Delavnica je namenjena: študentom, podjetnim raziskovalcem, pedagoškim delavcem, inovativnim posameznikom, podjetnikom in tistim, ki načrtujete podjetje ali preverjate tržni potencial (svoje) ideje.

 KDAJ:  petek, 9. april, od 10. do 13. ure

KJE: online

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

 Prijavi se zdaj!

 

powered by social2s