18 jan.

2022

Socialni podjetniki z družbenimi inovacijami na tržni način rešujejo aktualne družbene probleme, pri čemer ustvarjanje dobička ni njihov glavni cilj poslovanja. Pridruži se nam!

generiranje idej

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Socialno podjetništvo je inovativna oblika podjetništva z velikim čutom odgovornosti za družbo in ljudi.

Socialno podjetništvo temelji na:

- podjetniški ideji, ki rešuje družbeni problem,

- poslovnem modelu, ki zagotavlja finančno vzdržnost, ter

- organizacijski strukturi podjetja, oblikovani po načelih demokratičnosti in enakopravnosti zaposlenih ter družbenikov.

Socialni podjetniki z družbenimi inovacijami na tržni način rešujejo aktualne družbene probleme, pri čemer ustvarjanje dobička ni njihov glavni cilj poslovanja. Se prepoznaš v tem opisu? Si želiš poiskati pravo idejo, ki jo lahko razviješ v uspešno socialno podjetje? Pridruži se nam na delavnici Generiranje idej, kjer boš spoznal/-a vprašanja socialnega podjetništva in pridobil/-a praktično znanje o ustvarjanju idej za reševanje družbenih izzivov.


Delavnico bosta vodila Nika Stegovec in Nassim Djaba.

Nika Stegovec je generalna sekretarka SLOAM, Agencije za mlade, vodja programa Social Impact Award v Sloveniji, predsednica Young Makers Society in vice-curatorka Global Shapers Koper Huba pod okriljem World Economic Foruma.

 boško praštalo

 

Nassim Djaba je namestnik direktorja na SLOAM, Agenciji za mlade. Je aktivni član in predsednik Mladinske zveze Brez izgovora Slovenija. Aktiven je bil tudi v študentskem svetu Univerze na Primorskem, Študentski organizaciji Univerze na Primorskem in v Global Shapers Community Koper in Ljubljani. Na doktorskem študiju na Univerzi na Primorskem raziskuje družbeno odgovornost turističnih podjetij.

Nassim Djaba

 

Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki so na vstopni točki v podjetništvo.

 KDAJ: torek, 18. januar, od 10. do 11.30 ure


KJE: ONLINE

Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s