25 feb.

2021

Za ogromno startupov je pridobiti investicijo sveti gral njihovega obstoja. Vendar - je to res primerno tudi za tvoj startup?

 Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Številni startupi se že pred prihodom na trg ukvarjate z idejo o pridobitvi investicije in se v ta proces podajate sami. A pogosto se zgodi, da se po uspešnem dogovoru za sestanek z investitorjem nato zatakne pri dejanskem pogovoru in predaji bistvenih podatkov, ki so investitorjem pomembni. Zato je taka priložnost lahko hitro izgubljena in navkljub trudu odidete praznih rok.

Za uspešnejši pristop do investitorjev si bomo ogledali praktične primere iskanja investicij slovenskih in tujih startupov, naredili pregled regionalnih in mednarodnih investitorjev, ter izkušenj slovenskih startupov z njimi. Dogodek bomo zaključili s pogovorom z izkušeno investitorko ali investitorjem in slovenskimi ustanovitelji startupov, ki so že prejeli investicije.


Jakob Gajšek bo predstavil delovanje investitorjev, razloge investiranja v startup podjetja, ter načine ocenjevanja podjetniških idej. Predstavil bo celoten investicijski proces, skozi številne praktične primere. Kot poznavalec startup ekosistema, eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), soustvarja podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupom v najzgodnejših fazah.

 

Jakob Gajsek

Delavnica je namenjena: vodjem podjetij in timov ter vsem, ki se želijo pripraviti na investicijo ter pogovore z investitorji.

 

KDAJ: četrtek, 25. februarja, od 14. do 15.30 ure


KJE: online

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

powered by social2s