09 apr.

2020

Ena izmed pomembnejših sestavin uspešnega poslovnega življenja je targetiranje pravih kupcev. Za vsak izdelek in vsako storitev obstaja segment kupcev, ki so najprimernejši, da z njimi začnete proces. Kako pa se prebijemo do pravega segmenta in kako res vemo, da je pravi za nas, pa bomo odkrili na delavnici.

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Proces odkrivanja prvih strank je za novonastale startupe ključnega pomena. Na delavnici boste spoznali našo prilagojeno metodo odkrivanja prvih strank in razvoja na trgu. Preko osnov market map-a in ustvarjanja person bomo prišli do empathy map-a in na podlagi tega ugotovili, kaj stranke zares hočejo - kaj je tista (verjetno samo) ena stvar, ki res šteje in v kateri ste boljši od vaše konkurence. Tako bomo prišli do lastnosti produkta, ki jih je smotrno razviti ("good to have" in "must have" lastnosti) in na podlagi tega postavili tudi strategijo podjetja.

Že veste, katere težave rešuje vaša ideja? Veste, kako bi izgledal vaš idealni kupec? Znate določili segment in problem, ki ga boste s svojo idejo reševali? Tudi, če kaj ste kaj od tega že raziskali, se nam pridružite - več glav več ve, svoje dvome boste lahko delili z ostalimi na delavnici.

Metodologijo, ki jo bomo predstavili, na LUI uporabljamo za spremljanje startupov pri njihovem razvoju od ideje do trga in naprej. LUI bo predstavil tudi svoj mentorski sistem in celoten program, da boste razumeli, zakaj smo tvoja prva startup skupnost!

Hvala vsem, ki ste nam pomagali razviti metode!

Delavnico izvaja direktor LUI, Jakob Gajšek

boško praštalo

Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki so na vstopni točki v podjetništvo

 

KDAJ: četrtek, 9. aprila, od 13.00 do 15.00 ure
KJE: ONLINE

(prijavljeni na delavnico bodo prejeli povezavo en dan pred delavnico)

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

powered by social2s