30 jun.

2020

Dobra ekipa je temelj vsakega startupa. Zelo malo pa je ekip, ki se zavedajo, kako pomembno je, da se v iskanje primernih sodelavcev usmeri dovolj energije in znanja.

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Morda se sestava ekipe zdi kot enostavna naloga, vendar to vsekakor ne drži. Ravno od tima je odvisna uspešnost vsakega podjetja, saj na njem stoji ali pade. Poznavanje sposobnosti posameznika in določitev timske vloge vsakega je zato še kako pomembna.

Na delavnici boste po metodologiji dr. Ichaka Adizesa, enega vodilnih svetovnih gurujev za vodenje sprememb, spoznali, da ima vsako podjetje življenjski cikel in s tem faze, čez katere uspešno pluje le s pravilnim vodenjem. Po Adizesu lahko zaposlene delimo na 4 različne osebnostne tipe, pri čemer je za uspešno delovanje podjetja potrebna kombinacija vseh štirih. Za osebnostno rast in razvoj posameznikovih potencialov v timu pa je nujno medsebojno zaupanje in spoštovanje. S pomočjo Adizesove metode boste tako uspeli v svoje start-upe in podjetja izbrati prave sodelavce, ki se bodo ujemali na ravni posameznika in tudi kot tim.

 

Predavateljica Barbara Bregar – Mrzlikar je podpredsednica storitev in globalne podpore pri CEED Global.

Barbara Bregar Mrzlikar

Svojo kariero je pričela v podjetju HERMES Softlab, ki je iz start-upa prerasel v globalno firmo. Iz sodelavca za marketing in stike z javnostmi je tekom svoje kariere prevzela vlogo vodje strateškega marketinga ter v zadnjih letih delovala kot podpora upravi za strategijo in razvoj podjetja. V okviru svoje vloge v CEED-u želi pridobljene izkušnje s področja rasti podjetij prenesti na podjetnike in obenem prispevati k razvoju podjetništva v Sloveniji.

 

Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.

 KDAJ: torek, 30. junija, od 10. do 13. ure

KJE: ONLINE

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s