01 mar.

2022

Da bo vaš posel uspešen, morate ne le prodati dovolj za kritje vseh stroškov podjetja, ampak tudi ustvarjati dobiček. Kako si torej postaviti pravo ceno?

Oblikovanje cene

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Vsak podjetnik se že zgodaj sreča z vprašanjem vrednosti svojega izdelka ali storitve na trgu. Kako postaviti pravo ceno?

Če na trgu nastopite s prenizko ceno, tvegate percepcijo cenenosti oz. slabšega izdelka. A če določite previsoko ceno, bodo potrošniki za upravičenost vrednosti zahtevali res izjemno korist in drugačnost izdelka. Da bo vaš posel uspešen, pa morate ne le prodati dovolj za kritje vseh stroškov podjetja, ampak tudi ustvarjati dobiček. 

  • Kako torej določiti ceno?
  • Kaj so osnovni pogoji za oblikovanje cene?
  • Kakšne vrste stroškov poznamo oziroma lahko identificiramo?
  • Kakšne so obstoječe cenovne politike in modeli?
  • Kako spremljati učinkovitost in posel v številkah?

 


Nina Dremelj je predsednica Poslovnih angelov Slovenije. Ima več kot 10 let izkušenj v investicijskem in poslovnem svetu, ter sodelovanju z inovativnimi, naprednimi in proaktivnimi startupi. Njena največja strast je pomagati podjetnikom, da svoje ideje spremenijo v resnična, uspešna podjetja. Trenutno je posvečena podjetju Alita Capital, kjer vlagajo v tvegani kapital na poseben način - razmeroma majhne zneske, a veliko svojega časa in znanja v izjemno zgodnje ekipe oz. projekte.

 Nina Dremelj

 

 Delavnica je namenjena: Startup podjetnikom

 KDAJ: torek, 1. marec, od 13.00 do 16.00

KJE: ONLINE

Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI