10 mar.

2022

Znate oceniti velikost svojega trga? Spremljate delovanje konkurence znotraj vašega trga? Brez teh podatkov je vaša rast omejena.

Obseg trga

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Ali poznate obseg vašega trga? Veste, kako ga oceniti? Ali spremljate delovanje konkurence znotraj vašega trga? Brez teh podatkov je vaša rast omejena.

Pridružite se nam na delavnici in spoznajte:

  • metode in vire podatkov, ki vam pomagajo pri ocenjevanju velikosti trga,
  • vpliv velikost trga na vaš plan rasti in
  • ocenjevanje pozicioniranja konkurence znotraj vašega trga.

Startupi boste tekom delavnice ocenili svoje lastne tržne velikosti in konkurenco. Srečali se boste s pojmi, kot so TAM-SAM-SOM, že omenjenimi viri podatkov ter 5 ključnimi elementi analize področja in konkurence.


Dr. Aleš Pustovrh se s startup podjetji ukvarja že več kot 10 let. Je docent na Ekonomski Fakulteti Univerze v Ljubljani, eden izmed ustanoviteljev ABC pospeševalnika v Ljubljani in aktiven partner sklada tveganega kapitala Fil Rouge Capital v Zagrebu. Do sedaj je sodeloval že pri več kot 100 investicijah v startup podjetja ter slišal več tisoč njihovih predstavitev.

 Aleš Pustovrh

 

 Delavnica je namenjena: Startup podjetnikom

 KDAJ: četrtek, 10. marec, od 13.00 do 16.00

KJE: ONLINE

Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI