18 mar.

2021

Preskok iz startupa v podjetje zahteva, da startupovec postane manager. A kako vzpostaviti podjetje kot organizacijo in ga tudi učinkovito voditi? Z Rokom Stritarjem bomo odkrivali skrivnosti vodenja poslov.

Od startupovca do managerja

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Pogosto se startup zgodbe začnejo »v garaži«, a ko startup doseže neko prelomno točko uspeha, je potrebno oceniti, če je zmožen to pot nadaljevati. Mnogi startupovci želijo garažno fazo podaljševati, saj prehod v resno in profitabilno podjetje pomeni velike spremembe za vse člane ekipe.

Ta preskok iz startupa v podjetje zahteva, da startupovec postane manager. A kako vzpostaviti podjetje kot organizacijo in ga tudi učinkovito voditi?

Na tej zahtevni poti startup podjetniku koristijo mentorji vseh oblik in sposobni posamezniki, ki bodo tvorili uigrano ekipo. Kot nekdo, ki je prej v startupu opravljal vsake naloge in vloge po malo, sedaj pa bo izključno vodja, bo moral znati delegirati delovne naloge ostalim članom, ob tem pa si vzeti dovolj časa za načrtovanje, usmerjanje in nadzor celotnega poslovanja.


Dr. Rok Stritar je močno vpet v podjetniško svetovanje podjetnikom v zgodnji fazi razvoja in specializiran za metodo Design thinkinga. Je član katedre Ekonomske fakultete v Ljubljani in ustanovitelj podjetja Kibuba d.o.o.

 

Blaž Zupan

 

Delavnica je namenjena: podjetnim posameznikom in startup podjetnikom

 

KDAJ:  četrtek, 18. marec, od 13. do 16. ure

KJE: online

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

 Prijavi se zdaj!

 

powered by social2s