25 feb.

2020

Ste soočeni z izzivom povečevanja obsega dela in v konstantni tekmi s časom? Vam širitev tima odpira vprašanje, kako uspešno voditi tim in ustrezno delegirati delovne naloge za opolnomočenje sodelavcev in doseganje maksimalnih poslovnih rezultatov ter ciljev rasti in razvoja podjetja?

 Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Ste soočeni z izzivom povečevanja obsega dela in v konstantni tekmi s časom? Vam širitev tima odpira vprašanje, kako uspešno voditi tim in ustrezno delegirati delovne naloge za opolnomočenje sodelavcev in doseganje maksimalnih poslovnih rezultatov ter ciljev rasti in razvoja podjetja?

Cilj izobraževalne delavnice je nadgraditi kompetence optimizacije osebnega vodenja in tima s poudarkom na vidiku time managementa, z namenom, da bi razpoložljivi delovni čas čim bolje izkoristili.

Interaktivna delavnica bo razdeljena na dva vsebinska dela. V prvem delu bomo preučili vidik optimizacije
osebnega vodenja preko teorije avtentičnega vodenja, ki predstavlja zlati standard vodenja v dobi inovativnosti.

 

»Let me start with what I believe to be good leadership traits that resonate for me. I appreciate people who are authentic. They are just who they are,“ Jensen Huang, CEO NVIDIA, best –performing CEO v letu 2019.

 

Program:

12.00–13.30 - Optimizacija osebnega vodenja in tima prek razvoja kompetenc avtentičnega vodenja
13.30–14.00 - Odmor
14.00–14.45 - Metode in tehnike time managementa za uspešno optimizacijo osebnega vodenja in vodenja tima v dobi inovativnosti

 

Izvajalka dr. Sandra Penger je redna profesorica za področje managementa in organizacije na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani. Njen raziskovalni fokus je v proučevanju managementa in vodenja s posebnim poudarkom na avtentičnem vodenju, naprednem managementu v visokotehnoloških, inovativnih podjetjih, psihologiji vodenja, pozitivnem organizacijskem vedenju in učeči se organizaciji. V poslovno prakso je vpeta preko družinskega podjetništva vse od leta 1988 leta dalje do danes in aktivno sodeluje s slovenskimi podjetji, zlasti na področjih razvoja vodij, time managmenta in uspešne samoorganizacije, pozitivne psihologije v vodenju in prodaji, managementa energije in fokusa na delovnem mestu, motivacije, samomotivacije ter opolnomočenja sodelavcev. Sandra penger

 

Delavnica je namenjena: vodjem podjetij in timov ter vsem, ki želijo identificirati 'tatove časa' in optimizirati njegovo upravljanje s ciljem povečanja učinkovitosti lastnega dela.

 

KDAJ: torek, 25. februar, od 12.00 do 15.00 ure
KJE: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

powered by social2s