26 sep.

2022

Pitching ideje je za vsakega, ki se podaja na podjetniško pot, posebna preizkušnja in za katero je vsekakor potrebno znanje. Na tej delavnici boste lahko izvedli svoj pitch in nanj dobili takojšni "feedback" s strani predavatelja.

Pitch Perfect

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

 

Na uvodni delavnici smo spoznali ključne elemente pitcha, na tej delavnici pa se bomo posvetili pitchingu v praksi. To pomeni, da boste lahko izvedli vaš pitch kar na delavnici in ob enem dobili takojšni "feedback" Po delavnici bo vaš pitch prepričal vsakogar - od potencialnih partnerjev, strank, do investitorjev, komisije ipd.

Torej, kaj vas čaka?

  • kako izstopati in biti drugačen,
  • pomen neverbalne komunikacije,
  • in "feedback" s strani predavatelja.

Jakob Gajšek kot poznavalec startup ekosistema, eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), soustvarja podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupom v najzgodnejših fazah.

 

Nina Dusic Hren

KDAJ: ponedeljek, 26. september, od 16.00 do 19.00 ure

KJE: Vojkova cesta 63, Ljubljana

Vabljeni!

Ekipa LUI