26 sep.

2020

Vsak posameznik ali podjetje bi moral imeti sestavljeno kratko predstavitev ali opis sebe, svoje ideje in dejavnosti podjetja, ki bi jo delili s kupci, dobavitelji in/ali investitorji. Za uspešno sodelovanje s poslovnimi deležniki je pomembno, kako predstavimo poslovno idejo. Nina, pomagaj!

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Vsak posameznik ali podjetje bi moral imeti sestavljeno kratko predstavitev ali opis sebe, svoje ideje in dejavnosti podjetja, ki bi jo delili s kupci, dobavitelji in/ali investitorji. Za uspešno sodelovanje s poslovnimi deležniki je pomembno, kako predstavimo poslovno idejo. Da pripravimo prepričljiv pitch, nam vzame kar nekaj časa.


Poznate tisti strašljiv občutek, tik preden pitchate pred širšim občinstvom? Kaj pa pred potencialnimi investitorji? V vsakem primeru dobra priprava igra pomembno vlogo. Najboljši način, kako izpopolniti pitch je, da ga začnete pripravljati pravočasno in vadite pogosto.

 

Na delavnici boste izvedeli:

  • Kako se lotiti priprave pitcha?
  • Zakaj je pomembno narediti dober pitch in kako?
  • Kako pripraviti pitch, ki prepriča?
  • Struktura pitcha – kaj povemo, kako in kdaj?

 

Z vami bo Nina Dušić Hren, ustanoviteljica podjetja Dober stik - je psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Njena ljubezen do harmoničnih odnosov jo je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje preko delavnic strastno predaja naprej.

nina, dober stik - Likeout

 

 Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.

 KDAJ: sobota, 26. septembra, od 9. do 12. ure

KJE: Tehnološki Park Ljubljana

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s