02 jun.

2022

Kako komunicirati, da vas bodo vaši poslovni partnerji, potencialne stranke, potencialni investitorji slišali?

Startup podjetništvo

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Kako komunicirati, da vas bodo vaši poslovni partnerji, potencialne stranke, potencialni investitorji slišali? Kako "voditi" z besedami, da bi hitreje in z manj porabljene energije dosegli svoje poslovne cilje

Za startupe je tehnika vplivnega komuniciranja še kako koristna, kajti časa je zelo malo, zato je vsako besedo treba postaviti na pravo mesto.

Na kratki 3 urni delavnici boste na realnem primeru vaše poslovne ideje sestavili pitch po metodi formata, ki vključuje motivacijske drajverje in učne stile vaše publike. Naučili se boste nizati informacije v nevrologičnem vrstnem redu, ki dvigne raven pomnjenja na višji nivo in kako z retoriko dobre zgodbe pritegniti in obdržati pozornost. Sočasno pa boste dobili instant "upgrejd" vašega nastopa preko povratne informacije s strani predavateljice. 


Meta Grošelj je pisateljica, predavateljica, trenerka retorike in coachinga. Zavzeta je pomagati strokovnjakom in timom premagovati ovire, blokade in saboterje njihovih notranjih svetov, da se pozicionirajo kot go-to strokovnjaki in prepričljivo uporabijo svoj glas. Njena specializacija je področje vplivnega komuniciranja retorike in pitchinga. Več kot dve leti je kot Academy Coaching Executive urila strokovnjake s celega sveta na Akademiji profesionalnih javnih govorcev Andyja Harringtona v Veliki Britaniji.

Nina Dremelj

 Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki ste že aktivni v podjetništvu. Udeležba je brezplačna.

 KDAJ: četrtek, 2. junij, od 16.00 do 19.00

KJE: LUI, Vojkova cesta 63, Ljubljana

 Vabljeni!

Mesta na delavnici so žal že zapolnjena!

Ekipa LU