04 feb.

2021

Računovodstvo je obvezen del poti vsakega startupa, zato je poznavanje ključnih sestavnih delov nujno za uspešno poslovanje.

Racunovodstvo

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«. www.eu-skladi.si

 

Računovodstvo je obvezen del poti vsakega startupa, zato je poznavanje ključnih sestavnih delov nujno za uspešno poslovanje. Na delavnici se bomo posvetili temeljem organizacije računovodstva ob pričetku poslovanja in spoznali osnovne pojme (knjigovodske listine, poslovne knjige, bilanca stanja, izkaz poslovnega izida, idr.), najbolj smotrnim pravnim oblikam podjetij in vrstam stroškov glede na vaš status, prepoznavanju pravega časa za izbiro izkušenega računovodje, ter se na kratko posvetili tudi poslovanju v tujini (registracija podjetja, davki, idr.)


Tanja Goljar je direktorica računovodskega servisa Amiga. Amiga v španskem jeziku pomeni prijateljica in prav to njen računovodski servis želi biti - najboljša prijateljica in pomočnica v poslu. Tanjo odlikujejo strokovnost, bogate izkušnje ter sposobnost, da zna zapletene stvari razložiti enostavno in razumljivo.

 

Matjaz Robinsak

 Delavnica je namenjena: Potencialnim podjetnikom, LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.

 

KDAJ: četrtek, 4. februarja, od 13. do 16. ure

KJE: Zoom

Prijavi se zdaj!

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s