20 jan.

2022

Kako usklajevati medosebne in delovne odnose ob dolgih urnikih, ki so pogosto značilni za startup svet? Z dr. Rokom Stritarjem se naučite poiskati ravnotežje za dolgoročni uspeh podjetja in za vaše zdravje.

generiranje idej

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Dobra rešitev, jasno opredeljen trg in donosen poslovni model so ključni za uspeh vsakega podjetja. Vendar pa še zdaleč niso dovolj. Podjetje sestavljajo ljudje in vsak podjetnik mora skrbeti za številne odnose in ravnotežja:

- odnos podjetnika do sebe,

- odnos podjetnika s svojimi bližnjimi in družino,

- odnos podjetnika s soustanovitelji,

- odnos podjetnika z investitorji in lastniki podjetja,

- odnos podjetnika z vodstveno ekipo podjetja,

- odnos podjetnika z zaposlenimi.

 Vsi te odnosi zahtevajo ogromno usklajevanja, časa in predanosti podjetnika, zato v kombinaciji z dolgimi urniki pogosto terjajo svoj davek na delovanju podjetja in zdravju podjetnika. Vzdrževanje pravih ravnotežij v teh odnosih je zato ključno za dolgoročni uspeh podjetja in za zdravje vsakega podjetnika.


Predavatelj Rok Stritar je ustanovitelj in direktor spletne trgovine za gorniško opremo Kibuba. Z obsežnim znanjem o podjetništvu in s kompetencami na področju razvoja poslovnih modelov bootstrappinga, upravljanja in celostnega razvoja podjetja je mentoriral  že številna podjetja. Več kot desetletje je deloval kot raziskovalec in predavatelj za podjetniške predmete na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter se nato popolnoma posvetil podjetniškemu svetu. S svojimi izkušnjami in rešitvami v delovnem okolju slovi kot eden redkih v podjetništvu, ki uspeva vzdrževati zdravo ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem.

 

 Rok Stritar

 

 

Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki ste že aktivni v podjetništvu.

 KDAJ: četrtek, 20. januar, od 10. do 13. ure

KJE: ONLINE

Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s