13 maj

2020

Kako svojo idejo izstreliti med zvezde? Če si želite izvedeti, kje sploh začeti in kako stopiti v prave čevlje za prvih nekaj korakov na vaši podjetniški poti, se nam pridružite!

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Kljub temu, da se trenutna gospodarska situacija spopada z izzivi, je navsezadnje ravno to odličen poligon za nove ideje. Na trgu so se v tem času pojavili izzivi, za katere si prej ne bi niti mislili. Družba se počasi prilagaja na nov način življenja, pri čemer pa rabi vso pomoč, ki jo lahko dobi s strani inovativnih posameznikov, ki si prizadevajo, da bi svojo podjetniško žilico usmerili v svoj startup in začeli reševati probleme bodočih kupcev.

Na LUI ti pri tem lahko pomagamo!

Imaš idejo in ne veš, kje začeti? Si želiš ustvariti uspešen startup, pa nisi čisto prepričan, kaj te na tej poti čaka?

 

“Never let a good crisis go to waste”

 

Zgodovina nas je naučila predvsem to, da so iz večjih gospodarskih kriz izšla uspešna podjetja, ki so se prilagodila na aktualne razmere in našla težavo, ki jo svojim kupcem še dandanes uspešno rešujejo.

Pridruži se nam na LUI delavnici, kjer bomo govorili o tem, kaj je najbolj pomembna stvar vsakega podjetja, kam se mora usmerjati in kaj lahko pri tem pridobi. Predstavili vam bomo tudi, kje in kako vam na tej poti LUI lahko pomaga.

 

Svojo izkušnjo pa bo z nami delil tudi član inkubatorja, Primož Rojac - ustanovitelj platforme IURALL d.o.o.

 boško praštalo

 

Na delavnici boste vabljeni k aktivnemu sodelovanju, da ne bomo govorili samo mi – gotovo se lahko česa naučimo eden od drugega.

 Delavnica je namenjena: LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.

 KDAJ: sreda, 13. maja, od 11. do 12.30 ure

KJE: ONLINE 

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s