20 apr.

2021

Vizualna pismenost je v pričujoči zlati dobi videa postala nujna veščina. Vabljeni na delavnico, kjer vam bomo pokazali, kako svoj pametni telefon začnete uporabljati kot profesionalno mobilno video orodje.

videografija

 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Vizualna pismenost je v pričujoči zlati dobi videa postala nujna veščina. Vabljeni na delavnico, kjer vam bomo pokazali, kako svoj pametni telefon začnete uporabljati kot profesionalno mobilno video orodje.

Na delavnici Videografija s pametnim telefonom smo združili najboljše od obeh svetov: filmsko govorico z mobilnostjo pametnih telefonov, ki jih imamo vedno pri roki.

Na 3 urni delavnici se boste naučili:

    • zakonitosti vizualnega pripovedništva
    • tehnike, ki vam bodo pomagale pred kamero nastopiti samozavestno in sproščeno
    • osnovnih in naprednejših tehnik snemanja
    • osnovne tehnike osvetljevanja in zajema zvoka
    • osnove video montaže

 

S pridobljenim znanjem in s pomočjo svojih pametnih telefonov bo vsak udeleženec posnel sproščen in samozavesten nagovor ter se naučil, kako oblikovati končni video.


Dražen Štader je večkrat nagrajeni režiser in direktor fotografije z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju ustvarjanja visokokakovostnih video vsebin za TV, film in splet. Pred 15 leti je osnoval svojo video produkcijsko hišo Produkcija Studio, ki niza uspešne video zgodbe s področja oglaševanja za mednarodne in domače blagovne znamke: Feel Slovenia, Suzuki, Barcaffe, Visit Ljubljana, Medex, Afrodita, Gorenje, Dormeo, Rauch, Ringana, CNN, Planet TV, Kleine Zeitung, Steigel, Digistore24, Malizia in številne druge.

Udeleženci za sodelovanje na delavnici potrebujejo svoj pametni telefon.

 

Maja Novak Kristjan Zemljič

 

Delavnica je namenjena: potencialnim podjetnikom, startupovcem, novodobnim podjetnikom, ustvarjalcem video vsebin, digitalnim komunikatorjem, upravljalcem družbenih omrežij

 KDAJ:  torek, 20. april, od 13. do 16. ure

KJE: online

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

 Prijavi se zdaj!

 

powered by social2s