26 jan.

2021

Ali ste vedeli, da sta EUIPO in Evropska komisija decembra 2020 vzpostavili sklad nepovratnih sredstev v višini 20 milijonov EUR, ki malim in srednjim podjetjem s sedežem v EU nudi delno povrnitev stroškov pri pridobivanju pravic intelektualne lastnine? Pridružite se nam in izvedeli boste, kako!

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Ali ste vedeli, da sta EUIPO in Evropska komisija decembra 2020 vzpostavili sklad nepovratnih sredstev v višini 20 milijonov EUR, ki malim in srednjim podjetjem s sedežem v EU nudi delno povrnitev stroškov pri pridobivanju pravic intelektualne lastnine? Sedaj imate možnost, da izveste vse, kar vas zanima o registraciji znamke ali modela - pripravite vprašanja!

Na delavnici bomo pogledali spolšne možnosti zaščite intelektualne lastnine, govorili o blagovnih znamkah in seveda o razpisu, s pomočjo katerega lahko finančno breme takšne prijave precej zmanjšate.


Z nami bo Špela Mihelin, ki je mlajša pravna sodelavka pri pravnem svetovalnem podjetju Lemur Legal, ki deluje v jedru slovenskega startup ekosistema. Podjetje je specializirano za nudenje pravnih storitev za startup podjetja, za industrijo e-športa in za lastnike spletnih trgovin. Stranke podjetja Lemur Legal so startupi, scaleupi, vlagatelji, startup pospeševalci, profesionalni igralci iger in podjetja v industriji e-športa.

 

nina, dober stik - Likeout

 Delavnica je namenjena: Potencialnim podjetnikom, LUI predinkubirancem in inkubirancem ter vsem, ki jih zanimajo podjetniške vsebine.

 KDAJ: torek, 26. januarja, od 14. do 15.30 ure

KJE: Zoom

Prijavi se zdaj!

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

Vabljeni!

Ekipa LUI

powered by social2s