06 okt.

2022

Kako zaščititi inovacije vašem podjetju/dejavnosti? Ali jo je sploh smiselno zaščititi?

Startup podjetništvo

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Kako zaščititi inovacije vašem podjetju/dejavnosti? Ali jo je sploh smiselno zaščititi? Katera oblika zaščite intelektualne lastnine je primerna za mojo inovacijo? Kako pripravim patentno prijavo?  Če ste med tistimi, ki bi želeli odgovore na slednja vprašanja in želite izvedeti več o zaščiti intelektualni lastnini, potem se nam pridružite na delavnici. 

Vsebina delavnice:

  • intelektualna lastnina (splošna razdelitev),
  • znamke, modeli, avtorske pravice,
  • patenti -unitarni patent,
  • pogodbe (pogodba o zaščiti informacij zaupne narave (NDA), pogodbe o prenosu/izmenjavi materialov (MTA), licenčne pogodbe),
  • Q&A.

Urban Šegedin je univerzitetni diplomirani inženir kemijskega inženirstva (univ. dipl. inž. kem. inž.) in koordinator projektov v Pisarni za prenos znanja na Kemijskem inštitutu. Njegova področja dela so zaščita intelektualne lastnine, licenciranje, trženje in promocija tehnologij, stiki z industrijo.

.

Marcel Marko

 

 Delavnica je namenjena: podjetnikom, mladim start up podjetjem, ki imajo inovacijo, za katero razmišljajo o zaščiti ali pa se želijo seznaniti s pomenom in načinom zaščite intelektualne lastnine v podjetju.

 KDAJ: četrtek, 6. oktober 2022, od 13.00 do 14.30

KJE: ONLINE

Prijavi se zdaj!

 Vabljeni!

Ekipa LUI