LUI ima novega direktorja

Nadzorni svet je na mesto direktorja Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja imenoval Jakoba Gajška. Novi direktor je delovno mesto nastopil 13. septembra 2018.

Jakob Gajšek je eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in velja za poznavalca startup sveta in skorajda ni startupa v Sloveniji, ki ne bi poznal Jakoba. Predan je gradnji startup ekosistema, išče ljudi z idejami, jih izobražuje in jih povezuje z že uveljavljenimi podjetniki.
Gajšek pravi: “LUI je najboljša pot do uspeha na začetku tvojega startupa. Pot startupa je najtežja, če si na njej sam. Pridi na LUI in skupaj bomo razvili tvojo idejo, pridobili financiranje zanjo in jo poslali na trg. Moja vrata so za vas vedno odprta. Dobesedno.” Želel bi slišati vse vaše ideje, ki jih imate, se z vami pogovoriti o predlogih, kaj bi bilo še potrebno narediti v startup ekosistemu ter vas angažirati, da bi vam LUI še naprej pomagal na vaši startup poti.

V svojem prostem času rad prebere kakšno dobro knjigo, obišče umetniško galerijo ali pa osvoji kakšnega od vrhov naših hribov. Če le gre, se v službo vozi s kolesom, vsekakor pa vedno oblečen v fin škotski karo.


ŽELIŠ BITI NA TEKOČEM?

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili

Podobne vsebine