LUI gostuje na Poletni šoli Biotehniške fakultete: Odtenki prehrane

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Tudi letos LUI gostuje na Poletni šoli Biotehniške fakultete 2018, kot soorganizatorji. Tema letošnje šole je Odtenki prehrane. Organizatorji obljubljajo, da boste tudi letos navdušeni nad izbranimi predavatelji. Poletna šola se začne 26. in zaključi 28. septembra.

Na Poletni šoli pričakujejo 300 udeležencev, to so predvsem študenti in pedagoški delavci iz Biotehniške fakultete in fakultet podobne usmeritve. Program je izredno zanimiv. LUI bo imel na Poletni šoli, kar tri predavanja, in sicer:

  • 26. september od 14.10 do 15.40 ure: Ideja je. Naj zaživi!
  • 26. september od 16.15 do 19.15 ure: Kje so skriti potenciali slovenskega potrošnika? (Andraž Zorko)
  • 27. september od 16.15 do 19.15 ure: Kako raziskati ali je vaša ideja zanimiva za trg? (Dean Habuš)
Vabljeni vsi, ki jih zanima tema prehrane v povezavi s podjetništvom, še posebej pa dijaki in študentje iz naravoslovnih šol in fakultet.
Lokacija: Dvorana prof. dr. Janeza Hribarja, Biotehniška fakulteta, Jamnikarjeva 101, Ljubljana

ŽELIŠ BITI NA TEKOČEM?

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili

Podobne vsebine