EITRM Color V1 1 1

MHT 1.talk spletna post

Bogatin LUI

Svetovne potrebe na področju surovin (mineralov, kovin, naprednih materialov) se povečujejo iz leta v leto. K sreči se fokus usmerja k izboljšavam tehnologij, nadomestnim materialom ter večji skrbi za trajnostno  pridobivanje, obdelovanje in recikliranje surovin.  Je tudi tvoj startup eden izmed tistih, ki je aktiven na področju surovin in se želi razvijati? V sklopu skupnosti Evropskega inštituta za inovacije in tehnologije na področju surovin, EIT RawMaterials je odprtih nekaj odličnih priložnosti za razvoj tvojega startupa. V nadaljevanju si preberi več o brezplačnih programih.

 

  • Accelerator - rok prijave do 13. 9. 2021!

Vstopi v Accelerator faza 1, ki nudi brezplačen program pomoči pri preverbi koncepta poslovnega modela. Namenjen je timom in že obstoječim startupom, ki dosegajo najmanj stopnjo razvitosti TRL4 ( = preverjenost tehnologije v laboratoriju) na področju surovin. Izbrani startupi prejmejo 15.000 € sredstev.

Več o programu najdeš tukaj.

Rok prijave je do 13. 9. 2021

Prijavi se!

 

  • Booster - rok prijave do 3. 9. 2021!

Vstopi v brezplačni program Booster, namenjen obstoječim startupom, spin-offom in malim do srednje velikim podjetjem v fazi razvitosti TRL4 na področju surovin. Čaka te finančna podpora do 60.000 €, prilagojeno mentorstvo in dostop do široke partnerske mreže EIT RawMaterials.

Več o programu najdeš tukaj.

Rok prijave je do 3. 9. 2021

Prijavi se!

 

  • Tekmovanje Regional Innovation Competition 2021 - rok prijave do 28. 9. 2021!

2021 07 29 RIC LinkedIn

 

Tekmovanje Regional Innovation Competition 2021 vabi k prijavi startupe s področja surovin - mineralov, kovin in naprednih materialov. Čakajo te delavnice, mentorski vavčerji in lokalna podpora RIS inkubatorjev, ter finalna predstavitev inovacij. Osvoji od 2000 € do 5000 €!

Več o tekmovanju najdeš tukaj.

Rok prijave je do 28. 9. 2021

Prijavi se!

 

Za dodatne informacije se lahko obrneš tudi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

powered by social2s