Logotipi SIO 1024x107

DH

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 LUI letos gostuje na DragonHack 2019. Organizatorji obljubljajo dva dneva intenzivnega druženja, razvijanja in ustvarjanja projektov. DragonHack bo potekal od 18. maja, od 09.00 ure, do 19. maja do 18.00 ure na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

DragonHack je dogodek, na katerem se študentje iz tehnično usmerjenih fakultet (računalništvo, elektrotehnika,
strojništvo, ...), profesorji in mentorji iz tehnoloških podjetij družijo ter delajo na programsko ali strojno usmerjenih projektih.

Gre za dogodek, kjer se srečajo najbolj bistri umi, da bi si izmenjali ideje, znanje in sodelovali pri reševanju realnih praktičnih problemov.

Dogodek je namenjen učenju in druženju, vendar je primarni cilj tega dogodka, da ekipa ustvari praktičen izdelek, ki bi se ga lahko uporabljalo v poslovnem okolju. Končni izdelek, ki ga ustvari skupina na samem dogodku, je prepuščen domišljiji in zagonu udeležencev.
Projekt DragonHack študentom omogoča pridobivanje novih znanj, spoznavanje najnovejših tehnologij, mreženje z uspešnimi posamezniki in podjetji iz sveta računalništva in tehnologije.

LUI bo imel na DragonHacku predavanje: TRENING PREDSTAVITVE IDEJE, in sicer 19. majaod 12.00 do 14.00 ure.

Poznate tisti strašljiv občutek, tik preden pitchate pred širšim občinstvom?  Dobra priprava igra pomembno vlogo. Najboljši način, kako izpopolniti pitch, je, da ga začnete pripravljati pravočasno in vadite pogosto.

Na delavnici boste izvedeli:

  • Kako pripraviti pitch, ki prepriča?
  • Kako se lotiti priprave pitcha?
  • Zakaj je pomembno narediti dober pitch in kako?
Predavanje je namenjeno: vsem, ki želijo izboljšati svojo predstavitev ideje ali podjetja. Nenazadnje bodo vsi sodelujoči na DragonHacku morali predstaviti svojo idejo pred komisijo in priprava je še kako pomembna.
 
 

DXL0545 540x810

Predavanje bo imel Jakob Gajšek, ki je poznavalec startup ekosistema. Gajšek je eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), ki soustvarja podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupom v najzgodnejših fazah.

Vabljeni!
 
powered by social2s