StartUpCrawl

Startup Crawl 2019, ki ga prirejata Startupjob.si in Internetweek, že četrtič odpira vrata slovenskih startup in tehnoloških podjetij z namenom povezati in predstaviti ključne akterje ekosistema lokalni in mednarodni skupnosti. Startup Crawl je odlična priložnost, da razširite svoj krog poznanstev, spoznate zanimiva podjetja in organizacije v njihovem vsakodnevnem okolju ter raziščete nove priložnosti za zaposlitev.

V petek, 11. januarja 2019, bodo slovenska startup in tehnološka podjetja odprla svoja vrata za en dan in eno od teh podjetij bo tudi naš LUI. Vabimo vas v naše poslovne prostore na Vojkovo 63, od 10.00 do 12.00 ure, kjer boste spoznali naš način dela, začutili ozračje naše delovne klime in LUI skupnosti ter nekatera naša Inkubirana podjetja.
Strokovnjaki, študentje, iskalci zaposlitve in prijatelji iz drugih organizacij  - pridite in spoznajte pravi duh našega podjetja.

Kako do nas: https://lui.si/lokacija/

Več o dogodku: http://www.startupjob.si/startup-crawl/lui/ Za brezplačne vstopnice se registrirajte TUKAJ.

 

Kot preddogodek Startup Crawl 2019, v četrtek, 10. januarja, ob 18.00, Startupjob.si in Internetweek, na LUI-ju organizirata okroglo mizo z naslovom Working in Tech Companies/Zaposlovanje v tehnoloških podjetjih. Pogovarjali se bomo z gosti s področja zaposlovanja in tistimi, ki sodelujejo v procesih zaposlovanja. Beseda bo tekla o kulturi dela v tehnoloških podjetjih, kakšne so koristi in kakšne so trenutne težave slovenskih podjetij.

Gosti okrogle mize bodo:

Moderatorka dogodka bo Gaja Zornada, soustanoviteljica Startupjob.si

Za brezplačne vstopnice se registrirajte TUKAJ.

Povzeto po Dnevniku, 31. 12. 2018:
»Napredna visokotehnološka in zagonska podjetja že dalj časa skrbijo za zadržanje svojih najboljših ekip,« poudarja Tamara Valenčič, samostojna strateška svetovalka za HRM. »Pri tem ustvarjajo vrhunske razmere za delo in delovno okolje, ki jim ga zavida vsaka korporacija. To samo krepi dejstvo, da so najboljša zagonska podjetja stopila ob bok tradicionalnemu gospodarstvu in krojijo ustroj trga dela na področju informacijske tehnologije. Direktor Zemante Andraž Tori pa pravi, da obrnejo vsak kamen, da najdejo najboljše kadre. »Najboljši izbirajo med mnogo delodajalci doma in po svetu, zato moramo skrbeti za dobro delovno okolje ter postavljati zahtevne in zanimive izzive za najambicioznejše. Še posebno veliko se ukvarjamo z rastjo vsakega posameznika – profesionalno, karierno in tudi osebnostno.«
Celoten članek: https://www.dnevnik.si/1042855399

Vabljeni! Ne pozabite se prijaviti na posamezne dogodke.

powered by social2s