Prihackaj si finančno nagrado in možnost sodelovanja s farmacevtsko družbo Lek, ki je del Novartisa, ene vodilnih farmacevtskih družb na svetu! Iščemo vse izzivov željne eksperte s področja farmacije in programiranja, da se nam pridružite in razvijete svojo rešitev.

 

Copy of 3 delavnica P2

 

Farmacevtska družba Lek, ki je del Novartisa, v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem organizira prvi Lekov hackathon, dvodnevno tekmovanje ekip v hackanju programskih rešitev za konkretna izziva na osnovi Lekovih podatkov. Avtorji najboljših programskih rešitev, ki bodo povezale izziva farmacije z naprednimi informacijskimi tehnologijami, bodo finančno nagrajeni, s potencialno možnostjo prihodnjega sodelovanja s podjetjem.

KAJ?

Dizajniranje zametkov dejanskih rešitev za izziva:

1. Napovedovanje biološke uporabnosti (BU) učinkovine iz njene kemijske strukture in njenih fizikalno-kemijskih lastnosti
2. Obogatena resničnost in vizualizacija podatkov v farmacevtski tehnologiji

KDAJ?

Petek in sobota, 25. in 26. september 2020

KJE?

Tehnološki park Ljubljana: Velika dvorana in XR Lab

KDO?

Izzivov željni eksperti s področja farmacije in programerji (študenti , diplomanti in zaposleni), ki se na tekmovanje prijavite kot posamezniki ali ekipe. Organizatorja bosta izmed prijavljenih kandidatov izbrala do 40 tekmovalcev oz. 8 ekip.

*Lekovi zaposleni na hackathonu ne morejo sodelovati.

NAGRADNI SKLAD

5.500 EUR – 3.000 EUR za zmagovalno ekipo, 1.500 EUR za drugo in 1.000 EUR za tretjeuvrščeno ekipo.

PRIJAVE?

Prijave zbiramo do 6. septembra 2020.

 

 Več info in prijava

 

 

 

powered by social2s