Save the dates!

Bliža se pestra jesen. Skupaj z ABC Acceleratorjem, Tehnološkim parkom Ljubljana in Poslovnimi angeli Slovenije bomo za startupe organizirali tri pomembne dogodke:

16.-20. september: Pitching trening

Na tridnevni delavnici bomo podjetnikom posredovali svoje dolgoletne izkušnje z pitchanjem. Vsak dan bomo posvetili specifični fazi zrelosti startupa od MVP do scale-up faze. Velik poudarek bo na treningu!

Za več informacij in prijave pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

9. oktober: Demo dan

Za podjetnike, ki trenutno zbirajo sredstva za hitrejšo rast in bodo uspešno zaključili pitching trening organiziramo predstavitev pred investitorji.

Za več informacij pišite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

12. november: Next Round Investment Conference

Mesec za tem pa sledi utrditev položaja in mednarodni feedback. Pripravili smo investicijsko konferenco, ki bo izključno slovenske startupe povezala z mednarodnimi investitorji od poslovnih angelov do skladov tveganega kapitala. Pripravili smo zanimivo agendo s paneli, prostor bo za predstavitev vaših podjetij, najboljšim izmed vas pa bomo organizirali tudi 1:1 sestanke z investitorji.

Za več informacij pišite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vsi trije dogodki so namenjeni startupom, ki jih je v zadnjih letih podprl Slovenski podjetniški sklad na kateremkoli razpisu za zagonska podjetja.

powered by social2s