Copy of 3 delavnica P2

Obvestilo: POZIV JE TRENUTNO ZAPRT

Si svojo idejo že razvil/a do faze, ko se odločaš za razvoj prototipa?

Vavčer za prototipiranje, ki ga je objavil Slovenski podjetniški sklad, je namenjen startup podjetjem, ki bi si radi zagotovili možnost izdelave prototipa novega izdelka ali storitve.

Uvodni svetovalni posvet, na osnovi katerega bo podjetje lahko oddalo vlogo, lahko opravite tudi na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, ki je del SIO mreže. Prijavite se spodaj, mi pa vas bomo kontaktirali v najkrajšem možnem času. Za brezplačne informacije in pomoč pri pripravi same vloge pa so vam na voljo svetovalci mreže SPOT.

Namen vavčerja za prototipiranje

Namen in cilj javnega poziva je ciljnim skupinam zagotoviti možnost izdelave prototipa v fizični ali digitalni obliki.

Kdo se lahko prijavi za črpanje vavčerja za prototipiranje?

Na poziv se lahko prijavijo mikro, mala in srednja podjetja, ki se ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge ter imajo sedež podjetja v Republiki Sloveniji.

Časovnica koriščenja sredstev

Sredstva bodo na voljo v letih med 2020 - 2023. Upravičenci sofinanciranja bodo podjetja, ki bodo v tem obdobju aktivnosti izvedla in tudi plačala. Skrajni rok za oddajo vlog je 31. 3. 2023, vmesni roki za oddajo zahtevkov za izplačila v tekočem letu pa so naslednji: 31. 10. 2020, 31. 10. 2021, 31. 10. 2022, 30. 9. 2023.

 

Prijavi se na uvodni posvet

 Se vidimo,

ekipa LUI

powered by social2s