LUI objavlja razpis, preko katerega bomo na osnovi izobraževanj in mentorstev pomagali skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki ponujajo nepovratna sredstva

Logotipi za stran

P2 razpis

 

Natečaj sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si


LUI objavlja razpis (povezava do prijavnega obrazca), preko katerega bomo na osnovi izobraževanj in mentorstev pomagali skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki ponujajo nepovratna sredstva

Razvoj podjetniške ideje boste hitreje uresničili, če zanj pridobite nepovratna zagonska sredstva. LUI strokovnjaki vam bodo na voljo, da vas v začetnih korakih spremljajo in vam svetujejo – vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do vašega prvega kupca. To izhodišče pa vam bo omogočilo tudi večjo uspešnost na različnih razpisih.

 

LUI-jevi start-upi se na razpis P2* prijavljajo vsako leto in so pri pridobivanju nepovratnih sredstev zelo uspešni. Že nekaj let zapored je bil uspeh na razpisu P2 izjemno visok. Odločilne za uspeh na razpisu P2 so bile dobre podjetniške ideje, s pomočjo LUI-jevih strokovnjakov pa so ekipe izpilile svoje poslovne modele, odlično predstavile svoje ideje in napisale dobro prijavo na razpis. Že tretje leto je bila uspešnot pri prijavi start-upov 100%Več o izkušnji startupov z razpisom P2.

               

  P2 Dispomarket      P2 No Number

 

Kako bo potekal izbor?

Vse prijavljene podjetniške ideje bomo ocenili in izbrala najbolj obetavne. Komisija lahko podjetniške skupine povabi tudi na dodaten razgovor, če oceni, da je nujno pridobiti dodatne informacije o njihovi podjetniški ideji.


Na LUI razpis se lahko prijavite do četrtka, 15. decembra 2022 do 12. ure.

Komu je razpis namenjen?

LUI razpis je namenjen tako posameznikom kot tudi skupinam, ki razvijajo podjetniško idejo. Primarno se lahko prijavijo člani Univerze v Ljubljani – študenti, alumni študenti, mladi raziskovalci, pedagoški delavci, odprti pa smo tudi za vse ostale, ki imate inovativno idejo s potencialom hitre rasti.

Časovnica razpisa:

sreda, 16. november – odprtje prijav na razpis
torek, 30. november – delavnica z več informacijami "Z LUI do sredstev P2"
četrtek, 15. december do 12. ure – zaprtje prijav na razpis
četrtek in petek, 5. in 6. januar – bodo podjetniške ekipe vabljene na pitch/razgovor.
torek, 13. januar – izbrane podjetniške ekipe bodo obveščene o (ne)izboru

 

Prijavi se na LUI razpis!

 

Te zanima, vendar še oklevaš? Piši nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pridružiš se nam lahko na delavnici: Z LUI do sredstev P2, ki bo 30. novembra 2022.

 


* Razpis P2 s strani SPS za leto 2023 še ni objavljen.