Rektorjeva nagrada za naj inovacijo Univerza v Ljubljani je tradicionalno tekmovanje, ki že 12 let poteka v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem in je odlična spodbuda za študente in zaposlene Univerze v Ljubljani, da s svojimi inovacijami vstopijo na trg in idejo komercializirajo. Pod okriljem Rektorjeve nagrade poteka tudi HUD razpis, na katerem lahko sodelujete študentke in študenti 1. in 2. stopnje, z idejami, rešitvami in inovacijami za izzive družbe.

 

UL100    ULPPZ23 ulovimo 1080x1080

1. Prijavi svojo inovacijo ali idejo.

2. Udeleži se pripravljalnih delavnic.

3. Predstavi svojo idejo v 3 minutah pred strokovno komisijo, predstavniki gospodarstva in akademskega sveta.

4. Nadaljuj svojo podjetniško pot na LUI, kjer ti bomo pomagali pri uspešnem vstopu na trg oz. se poveži s Pisarno za prenos znanja, kjer ti bomo pomagali pri komercializaciji inovacije.

 Zakaj se prijaviti?

    • NAGRADNI SKLAD 18.000 € (6.000 € za posamezno kategorijo). Tekmujete lahko v eni od treh kategorij. Rektor Univerze v Ljubljani bo zmagovalcu kategorije podelil nagrado 3.000 €, drugo uvrščenemu 2.000 € in tretjemu 1.000 €*,
    • DELAVNICE oblikovanja poslovne ideje, zaščite intelektualne lastnine ter nastopanja in predstavitve vaše ideje pred komisijo (pitching),
    • OCENA komercialnega potenciala ideje,
    • najboljši boste imeli možnost vstopiti v program LUI, kjer vam bomo pomagali pri pridobitvi finančnih virov ter dostop do investitorjev in gospodarstvenikov.

*Opomba: davčna osnova od prejete nagrade in plačana akontacija dohodnine se upoštevata pri letni odmeri dohodnine.

PRIJAVI SE!

Več o pogojih sodelovanja in tekmovanju 

  

Te zanima, kdo so bili lanskoletni zmagovalci?

 


LOGOTI RN2023 

Rektorjevo nagrado za naj inovacijo Univerze v Ljubljani izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani.