Logotipi SIO 1024x107

 

Z namenom izpolnjevanja javnega razpisa za izvedbo podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih od 2020 do 2022 »LUI-SIO-2020-2022« bodo moji osebni podatki posredovani tudi pogodbenim partnerjem omenjenega razpisa (SPIRIT Slovenija, javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj).


Rok hrambe: Vaše osebne podatke bomo hranili do izpolnitve namena oz. do preklica vašega soglasja.

Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem. O preklicu soglasja bom obvestil neposredno upravljavca osebnih podatkov. Zavedam se, da preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Vaše pravice: Kot fizična oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, imate pravico do dostopa, popravka, pozabe, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov in ugovora zoper obdelavo, ki temelji na točkah e) ali f) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (ang. General Data Protection Regulation, »GDPR«) ali za namene neposrednega trženja.

V primeru, da želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Ljubljanski univerzitetni inkubator d. o. o., Vojkova 63, 1000 Ljubljana ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

powered by social2s