EVENTNIKA d.o.o.

www.eventnika.si

Direktor: Nika Močnik

Leto ustanovitve: 2014

 

Eventnika-1

Pod znamko Eventnika prepoznamo organizacijo poslovnih dogodkov na vrhunski ravni. So mlada in zagnana ekipa, ki vedno poskrbi, da je dogodek popolnoma prilagojen željam naročnika. Dogodke so organizirali že za večja slovenska podjetja, državne inštitucije in veleposlaništva. Vedno se najprej lotijo iskanja odgovora na vprašanji: ZAKAJ in ZA KOGA, šele nato pa se lotijo organizacije.

Eventnika predaja svoje znanje o organizaciji dogodkov naprej. Nika Močnik vodi delavnice z naslovom Naučite se organizacije TOP dogodkov, kjer udeleženci izvedo vse trike, kako kvalitetno organizirati dogodke.

LUI-lux-bride-1-540x251

Pod znamko Lux Bride se lepote Slovenije in njenih sosednjih držav občudujejo skozi oči zaljubljencev. Za azijski trg ponujajo profesionalno predporočno fotografiranje na najbolj ekskluzivnih lokacijah, ki se lahko združi z romantičnimi izleti po Sloveniji.

V marcu 2019 bomo izvedli prvo mednarodno izkustveno konferenco World of Synergy: »Inclusive Leadership for wiser decisions and greater impact«

Izkustvena konferenca na temo raziskovanja novih kvalitet voditeljstva je nastala iz potrebe po doseganju sprememb in vitalnosti znotraj posameznikov, timov in organizacij za lažje soočanje s sodobnimi izzivi, sprejemanje modrejših odločitev ter pozitiven prispevek celotni družbi.

World of Synergy bo svojim udeležencem ponudila 4 delavnice, senzorično izkušnjo in izkustvena predavanja v duhu povezovanja, ravnovesja in harmonije. Dogajanje, vpleteno v naravno okolje Term Olimia, nam bo nudilo aktivno povezovanje z močjo narave, skrbno izbrani mednarodni in domači govorci in govorke pa nas bodo povabili v zgodbe, ki kažejo, kaj pomeni uspeh, ki deluje v dobrobit vseh.

Več informacij na spletni strani http://worldofsynergy.com/