Sis poslovne storitve d.o.o.

www.totalassessment.net

Direktor: Igor Ljubin

Leto ustanovitve: 2013

Podjetje SIS poslovne storitve razvija ekspertni psihometrični sistem TotalAsessment, ki ponuja preprosto in učinkovito orodje za ocenjevanje profesionalnega potenciala in selekcijo človeških virov, zlasti na področju nižjih delovnih pozicij.

Naš produkt temelji na najsodobnejših psiholoških teorijah in empirično potrjenih spoznanjih. Z njim lahko objektivno izmerimo, ocenimo in primerjamo zmožnosti ter osebne lastnosti in zanimanja kandidatov. Podjetjem tako pomagamo predvideti potencialno uspešnost kandidatov na izbranem delovnem mestu, kakor tudi njihov potencial za nadaljnji profesionalni razvoj.

V primerjavi z drugimi ponudniki psihometričnih testiranj nas odlikuje visoka informatiziranost in avtomatizirana izvedba testiranj, obdelave zbranih podatkov ter oblikovanja poročil s profili kandidatov. Njegova prednost je tudi integracija baze delovnih profilov O*NET On-line, ki omogoča ugotavljanje ustreznosti profilov kandidatov prek primerjave s standardiziranimi profili za več kot 900 različnih delovnih mest.

Za uporabo sistema ni potrebno predhodno strokovno znanje s področja psihometrije, vse njegove funkcionalnosti pa so v celoti dostopne prek spletne platforme.

LinkedIn profil podjetja