STR8UP d.o.o.

www.str8up.eu

Direktor: Nika Močnik

Leto ustanovitve: 2014

V podjetju STR8UP se ukvarjajo s svetovanjem podjetjem, kako dvigniti uspešnost svojega podjetja na najvišjo raven, posameznikom pa nudijo ekskluzivne storitve, ki jih drugod v Sloveniji ni možno dobiti. Svoje delo delijo predvsem na tri različne segmente.

 

 

Gift Present Celebrate Party Wrapped Simple Concept

STR8UP svetuje podjetjem, kako lahko dvignejo nivo uspešnosti v podjetju. Nudijo individualno svetovanje za top management, organizirajo pa tudi delavnice, imenovane cooperathons, za povezovanje različnih segmentov znotraj podjetij.

 

 

LUI-lux-bride-1-540x251

Pod znamko Lux Bride se lepote Slovenije in njenih sosednjih držav občudujejo skozi oči zaljubljencev. Za azijski trg ponujajo profesionalno predporočno fotografiranje na najbolj ekskluzivnih lokacijah, ki se lahko združi z romantičnimi izleti po Sloveniji.

 

 

Eventnika-1

Pod znamko Eventnika prepoznamo organizacijo poslovnih dogodkov na vrhunski ravni. So mlada in zagnana ekipa, ki vedno poskrbi, da je dogodek popolnoma prilagojen željam naročnika. Dogodke so organizirali že za večja slovenska podjetja, državne inštitucije in veleposlaništva. Vedno se najprej lotijo iskanja odgovora na vprašanji: ZAKAJ in ZA KOGA, šele nato pa se lotijo organizacije.

Eventnika predaja svoje znanje o organizaciji dogodkov naprej. Nika Močnik vodi delavnice z naslovom Naučite se organizacije TOP dogodkov, kjer udeleženci izvedo vse trike, kako kvalitetno organizirati dogodke.