STARTER InnoEnergy

Iščemo inovacije, ideje in startupe iz širšega področja energetike, da se pridružijo programu InnoEnergy STARTER

Naj vas InnoEnergyjev program STARTER ponese med zmagovalce globalne energetike!

InnoEnergy je vodilni ekosistem za energetske inovacije in največji pospeševalnik na tem področju v Evropi. Vabimo vse zainteresirane posameznike in ekipe k sodelovanju v pospeševalnem programu STARTER, ki ga v Sloveniji izvaja Ljubljanski univerzitetni inkubator.

4-tedenski intenziven program vas bo popeljal po ključnih korakih razvoja inovacije na trgu in v njem boste zgradili orodja za preboj na globalni trg energetskih rešitev.

Posebej vabljeni inovatorji, ki se ukvarjate z raziskovalnimi in razvojnimi izzivi ter inovacijami na ključnih tematskih področjih InnoEnergy: učinkovita raba, hramba energije, obnovljivi viri, jedrske tehnologije, kemijske tehnologije v energetiki, pametna in trajnostna mesta in stavbe, pametna omrežja in podobne. Seveda pa ta področja niso edina, InnoEnergy s svojo globalno mrežo energetskih partnerjev lahko zelo uspešno pomaga tudi ostalim rešitvam, ki energetsko industrijo nagovarjajo posredno.

InnoEnergy s svojo mrežo partnerjev gradi povezave po vsej Evropi in združuje raziskovalce in inovatorje, globalno industrijo, izobraževalne centre in vladne organizacije.

Program InnoEnergy STARTER je niz predavanj in delavnic, ki jih vodijo strokovni predavatelji, z namenom, da vas pripravijo in povežejo z ekosistemom in družino EIT. Njegov cilj je povečati kakovost podjetij na na energetskem in sorodnih področjih v Evropi in vzpodbuditi prenos prebojnih inovacij v to sicer zelo konzervativno industrijo. InnoEnergy s svojo mrežo povezanih partnerjev tu doda največjo vrednost – odpre vam lahko vrata za vaš naslednji korak.

Prijavi svojo inovacijo ali idejo in pomagali ti bomo pri uspešni predstavitvi privatnim investitorjem, partnerjem iz industrije in predstavnikom InnoEnnergy, ki skozi svoj pospeševalnik Highway nudijo celovito podporo na trgu in investicijo do 150.000€.

 

Področja InnoEnergy STARTER:

 

InnoEnergy STARTER program:

 • 4 tedni v marcu in aprilu, 9 delavnic.
 • Program temelji na teoretičnih in praktičnih delavnicah, ki jih vodijo strokovni predavatelji s podjetniškimi izkušnjami.

Program je za udeležence brezplačen.

POMEMBNI DATUMI:

 • do vključno 8. marca, do 8.00 ure: rok za oddajo prijav. Svoje inovacije prijavite prek spletnega obrazca.
 • od 12. marca do 9. aprila: pripravljalne delavnice*:
  • Oblikuj poslovno idejo po Business Model Canvasu,
  • Analiza trga in kupca,
  • Prodaja (B2B) in marketing,
  • Zaščita intelektualne lastnine ter pravni in finančni vidiki podjetništva,  
  • Kako ustvariti dobro ekipo
  • Trening predstavitve ideje (pitch).
 • 18. april: Demo dan – predstavitev vseh prijavljenih idej v Hiši Evropske Unije. Vsaka sodelujoča ekipa se predstavi potencialnim investitorjem, s 4-minutnim pitchem.

*Udeležba na delavnicah je obvezna za pristop h končni predstavitvi ideje na Demo dnevu.

DEMO DAN:

 • Zaključna predstavitev s 4-minutnim pitchem.
 • Privatni investitorji
 • Partnerji iz industrije
 • Možnost vstopa v pospeševalnik InnoEnergy Highway in investicija do 150.000€

ZAKAJ SE PRIJAVITI?
Namen programa STARTER je pripraviti energetske startupe za vstop v prestižni InnoEnergyjev pospeševalnik Highway, v okviru katerega lahko izbrane ekipe poleg močne vsebinske podpore prejmejo tudi investicijo v višini do 150.000 EUR.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?
Prijavijo se lahko vsi, ki imajo inovacijo, idejo, startup, ki se osredotoča na širše področje energije. Poudarek dajemo skupinam, ki izhajajo iz znanstveno-akademskega področja. Zaželeno je, da je ideja v fazi prototipa, vendar ideje v zgodnejših fazah razvoja niso izključene.

VPRAŠANJA?
kontakt: info@lui.uni-lj.si

telefon: 01 620 34 82

Več o InnoEnergy na: http://www.innoenergy.com/

 

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili