STARTUP:CENTER

Center

Aktivnosti v Startup:centru LUI se odvijajo na štirih področjih, ki so pomembna za razvoj startupov: izobraževanje, mreženje, mentoriranje in podpora pri vstopu na tuje trge.

 

1. Izobraževanje

Izobraževanja potekajo neprekinjeno celo leto. V startup:center se podjetnik lahko vključi kadar koli, saj so izobraževanja zasnovana tako, da so v koledarskem letu smiselno razporejena. Tako bo izobraževanje s področja davkov v jesenskem obdobju, ko se približuje čas za oddajo davčnih napovedi, izobraževanje s področja računovodstva v začetku koledarskega leta, da so podjetniki seznanjeni z novostmi v zakonodaji in pravilnikih itd. Določene vsebine so na voljo večkrat na leto in so na voljo vsem članom LUI (zaščita intelektualne lastnine…).

 

2. Mreženje

Mreženje poteka v sklopu organiziranih dogodkov in vsakodnevno med člani LUI.

Enkrat mesečno potekajo druženja z izjemnimi podjetniki, strokovnjaki in gospodarstveniki, ki pridejo na LUI podpreti startupe, iskati možnosti za sodelovanje in z namenom prenosa znanj. Z veseljem delijo izkušnje in pomagajo mladim podjetnikom pri izzivih, s katerimi se srečujejo.

Člani LUI delijo med seboj znanje in primere dobrih praks. Dogodek je tako izobraževalne kot mreženjske narave.

Mreženje se prav tako dogaja pri vsakodnevni interakciji v prostorih LUI, v coworking prostorih, v skupnih prostorih in v času kosila.

 

3. Mentoriranje

Mentoriranje poteka 1:1 v sklopu Startup programa mreženja in mentoriranja LUI.

Mentor spremlja razvoj ideje, pomaga pri povezavah in svetuje ter poroča LUI. V kolikor se startup podjetnik znajde pred drugačnim izzivom, mu dodelimo tudi mentorja izkušenih iz gospodarstva. Mentor je podpora podjetniku, da ta nadaljuje svojo podjetniško pot, da napreduje in uresničuje svoje podjetniško poslanstvo, ki si ga je zadal.

 

4. Vstop na tuje trge

Podpora vstopa na tuje trge se vrši preko mentorskega programa, preko mreženjskih dogodkov in preko povezav mreže LUI-jevih mentorjev in podpornikov iz gospodarstva ter partnerjev LUI.

 

Vstopi v LUI-jev STARTUP:CENTER

 

 

Želiš biti obveščen o naslednjem dogodku? PRIJAVI SE NA E-NOVICE More

V LUI-ju se veliko dogaja! Vpiši svoj email in obvestili te bomo o dogodkih, tekmovanjih in drugih programih, ki ti pomagajo uspeti v startup svetu!

E-poštni naslov žal ni pravilen

Uspešno ste se prijavili